Αρχική » » Οι θλιβεροί μισάνθρωποι παπαγάλοι

Οι θλιβεροί μισάνθρωποι παπαγάλοι



Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, φαίνεται πως η ενημέρωση της κοινής γνώμης είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήνεται "στα χέρια" των μεγαλοδημοσιογράφων. Αφορμή για την παραπάνω σκέψη ήταν η αντίδραση της Όλγας Τρέμη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA στο άκουσμα της είδησης πως δύο φορτηγατζήδες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης από τα τελευταία γεγονότα: "τί να κάνουμε, αυτός είναι ο κύκλος της ζωής", ήταν η κυνική απάντηση της MEGAλοδημοσιογράφου...Το 'χω ξαναγράψει πως δεν στηρίζω τους φορτηγατζήδες, παρότι είναι γεγονός ότι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τύπου Βαρδινογιάννη- Μπόμπολα- Λάτση, θα εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τη νέα κατάσταση. Αν το κόστος των δημόσιων μεταφορών, σήμερα που είναι κλειστό το επάγγελμα, ήταν χαμηλό, θα διαφωνούσα κι εγώ με την απελευθέρωσή τους. Δεν είναι, όμως, και γι' αυτό δε λυπάμαι τους προύχοντες των τεσσάρων τροχών...
Από την άλλη, όμως, είναι αρκετοί φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται γιατί όντως πιστεύουν ότι έχουν δίκιο. Αλλωστε, δεν θα έφταναν σε ακραίες αντιδράσεις αν φώναζαν μόνο για τα μάτια του κόσμου. Κάποιοι, μάλιστα, από αυτούς πέθαναν τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της αδικίας που ένιωθαν.
Αν η κυρία Τρέμη, και η κάθε κυρία Τρέμη, δεν ήταν "παπαγαλάκι" των μεγάλων συμφερόντων, θα δικαιολογούσα την επιθετικότητά της απέναντι στους φορτηγατζήδες. Δε μπορεί, όμως, να εξανίσταται για το χαμό των τριών υπαλλήλων της Marfin από μια επίθεση που "μυρίζει" προβοκάτσια, αλλά να σχολιάζει κυνικά τον θάνατο φορτηγατζήδων.
Γιατί, στο κάτω κάτω της γραφής, αυτός ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από λακέδες της κάθε εξουσίας. Υπάρχει υπερπληθυσμός από δαύτους...

(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger