Αρχική » » Δημοψήφισμα χαρακτήρισε ο Παπανδρέου τις εκλογές

Δημοψήφισμα χαρακτήρισε ο Παπανδρέου τις εκλογές



  • Μετά τις εκλογές οι απολύσεις και τα σκληρότερα μέτρα
Προς το παρόν και μέχρι τις εκλογές οι σκληρές αποφάσεις φαίνεται να αναβάλλονται και γίνεται μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κατάσταση εκ των ενόντων. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι, στα πλαίσια πάντα του μνημονίου, απαιτείται να ληφθούν πολύ σκληρές αποφάσεις που αναπόφευκτα θα στείλουν την ελληνική οικονομία ακόμα πιο πολύ στον καιάδα της ύφεσης.
Ήδη από τις αρχές του χρόνου οι ίδιες οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες έκαναν λόγο για... 320.000 απολύσεις στον στενότερο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μάλιστα κυβερνητικοί αξιωματούχοι μίλησαν για απόλυση του δημοσίου υπαλλήλου εφόσον καταργηθεί η οργανική θέση που καλύπτει και είχαν επικαλεστεί και το Σύνταγμα γι’ αυτό.
Όμως εμείς από αυτό εδώ το blog είχαμε πει από τότε δύο πράγματα: Πρώτον ότι καμία απόλυση δεν πρόκειται να γίνει πριν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και δεύτερον ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει από τη στιγμή που ο πρώτος δημόσιος υπάλληλος (και κυρίως ταυτόχρονα και ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ) θα περάσει την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο.
Είναι γνωστό πως η Τρόϊκα πιέζει για απολύσεις και είναι κάτι που στο τέλος δεν θα…. μπορέσει να αποφύγει η κυβέρνηση. Άλλωστε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων δεν ήταν μια τυχαία και αθώα πράξη. Με βάση αυτή την απογραφή θα γίνει και η μελέτη περιορισμού του δημόσιου τομέα. Εξάλλου σύμφωνα με τις διεθνιστικές αντιλήψεις του Νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, η εθνική κυριαρχία τίθεται κάτω από την διεθνή κυριαρχία. Επομένως πλέον για το νέο ΠΑΣΟΚ, το μεγάλο κράτος είναι περιττό.
Φυσικά και το κράτος είναι μεγάλο, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά το κόστος συντήρησης και λειτουργίας ζημιογόνων ΔΕΚΟ και δημοσίων οργανισμών και αυτό πρέπει να λυθεί. Οι απολύσεις απλά ή το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα επιτείνουν την οικονομική ύφεση και την μεγαλύτερη εξάρτιση της χώρας μας από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Επομένως όλοι οι Έλληνες θα πρέπει αυτά να τα έχουμε υπόψη μας στο δημοψήφισμα (έτσι το ονόμασε ο κ. Παπανδρέου χθες) που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου και να πράξουμε ανάλογα

(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger