Αρχική » » Βρεθείτε στο κρεβάτι με την Pamela Anderson!

Βρεθείτε στο κρεβάτι με την Pamela Anderson!



H Nokia και η Pamela Anderson συμμάχησαν σε μια πρωτότυπη διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση του νέου τηλεφώνου Nokia N8. Μέσα από ένα ανοιχτό διαδικτυακό διαγωνισμό αναζητούν ένα τυχερό θαυμαστή της Pamela Anderson, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει μια σκηνή στο κρεβάτι μαζί της για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού για το N8…
Έμπνευση για αυτή τη διαφημιστική καμπάνια αποτέλεσε η ροζ κασέτα της σεξοβόμβας με τον σύζυγό της, Tommy Lee, στο ταξίδι του μέλιτος που διέρρευσε (σκόπιμα από το ζευγάρι) στο Internet τη δεκαετία του '90.
Το μικρό φιλμ με τίτλο «The Commuter» θα κάνει πρεμιέρα σε κινηματογραφική αίθουσα του Λονδίνου τον επόμενο μήνα, πριν πάρει το δρόμο για τις τηλεοπτικές οθόνες. Εκπρόσωπος της Nokia δήλωσε ότι «το φιλμ θα γυριστεί χρησιμοποιώντας το N8, για να αποδειχθεί ότι η ποιότητά της λήψης είναι ίδια με τις κάμερες που χρησιμοποιούνται σε κανονικές ταινίες».
Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την τύχη τους, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν όνομα, email και τηλέφωνο στο http://www.starwithpam.com/ Οι υπόλοιποι μπορούν να απολαύσουν την Pamela Anderson ζωντανά στην Αθήνα το διήμερο του διαγωνισμού Eurovoice, στις 23 και 24 Σεπτέμβρη.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΥΠΝΟ BLOG  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger