Αρχική » » Η Ελλαδα του Γιωργου

Η Ελλαδα του Γιωργου


Μια ζοφερή εικόνα παρουσιάζει η οικονομική κατάσταση στην χώρα,μια εικόνα που δεν είναι εύκολο να δει... κάποιος που ζει στα βόρεια προάστεια,ακόμη και στην Γλυφάδα όμως βλέπει κάποιος στον κεντρικό εμπορικό δρόμο καταστήματα ξενοίκιαστα εδώ και μήνες,παλαιότερα σε περιοχές σαν αυτή δεν μπορούσε κάποιος να βρεί κατάστημα και τα ενοίκια είχαν εκτιναχθεί στα ύψη.
Μια ζοφερη αναμνηση ειναι και η φωτογραφια στην αναρτηση μου,ειναι τα χρονια της κατοχης που οι πεινασμενοι περιμεναν να παρουν λιγο φαγητο απο τα συσιτια που ειχαν οργανωθει,οσοι επεζησαν θυμουνται,εμεις τα βλεπουμε μονο σε παλαια βιντεο και φωτογραφιες.

Εδω και ενα χρονο ζουμε μια δικτατορια του φοβου και του εκβιασμου,ζουμε βλεποντας καλοπληρωμενους πολιτικους να μας λενε οτι πρεπει να πεινασουμε,εμεις φυσικα γιατι για εκεινους δεν κανουν λογο,ακουμε και τον διοικητη της τραπεζας της Ελλαδος με μισθο ετησιως κοντα στα 4 εκατομυρια ευρω να ζηταει περικοπες....σε τι ομως?

Σε μισθους,δαπανες και εξοδα παραλογα των πολιτικων?
Σε μειωσεις απο απολυσεις απο το κοινοβουλιο που εχουν μαζεψει ολοι τους συγγενεις τους?
Σε ταξιδια και διαμονες σε ξενοδοχεια υπερπολυτελειας που πανε τα καμαρια μας?

Οχι.
Να καταργηθουν λεει οι εκδρομες των καπη,αυτο θα μας σωσει.

Και καταλαβαινουμε την συνεχεια του εργου,ετσι θα παει παιδια,με φοβο και εκβιασμους θα συνεχιστει η ιδιοτυπη αυτη δικτατορια,αυτη που μας λεει οτι δεν μπορουμε να ψηφισουμε την αντιθεση μας στην πεινα,την φτωχεια,την καταστροφη μεγαλης μεριδας του πληθυσμου.

Διοτι ο διοικητης της τραπεζας της Ελλαδος δεν βγηκε να ζητησει να μειωθει ο μισθος του στο 50% οπως και οι μισθοι ολων των πλουσιοπαροχα αμειβομενων πολιτικων, διοικητων , συμβου-λων,γραμματεων και φαρισαιων.

Θα μας σωσουν μετα τον θανατο,και μετα μας απειλουν οτι θα κανουν εκλογες αν δεν ψηφισουμε τον θανατο μας,μα κατι δεν λειτουργει καλα,το μυαλο τους σιγουρα.

Μην τον χειροκροτησετε,δεν το θελει,κακη η παρασταση,αχρηστα τα σκηνικα,αισχρη η ηθοποιια.
Μα Γιωργο τα χερια δεν τα εχουμε μονο για να χειροκροταμε,τα εχουμε και για αλλο λογο.

Για να μουτζωνουμε.

 (ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger