Αρχική » » Ο Γαπ προτείνει... αν δεν έχετε να φάτε... φάτε μεσογειακή διατροφή

Ο Γαπ προτείνει... αν δεν έχετε να φάτε... φάτε μεσογειακή διατροφή

Ανήμπορος, αδιάφορος, ανήξερος, χωρίς ενημέρωση για το πως ζει ο πληθυσμός που κυβερνάει βγήκε χθες στο γυαλί και επί δυο ώρες και κάτι κοίμισε τον κόσμο. 

Σαν μια νεότερη Μαρία Αντουανέτα μίλησε για μεσογειακή διατροφή σε έναν λαό που δύσκολα τα βγάζει πέρα με τα τεράστια έξοδα που έχει.

Θα ήταν μια καλή ιδέα... να του προτείνει το Μέγκα να αναλάβει του χρόνου το Μάστερ σεφ, να μας μαγειρεύει και συγχρόνως να μας εκβιάζει ότι αν δεν τον ψηφίσουμε θα κάψει το φαγητό.

Ο άνθρωπος πάσχει από ανηξερότητα και δυστυχώς ακόμη θεραπεία δεν έχει βρεθεί που να καταπολεμάει αυτήν την νόσο, ξέχασε τα μέτρα που έχει πάρει αλλά και τις υποσχέσεις που είχε δώσει πριν πάρει αυτά τα μέτρα, προσπάθησε συνειδητά και υποσυνείδητα να φοβίσει τον λαό, έκανε την δημοκρατία μπαλάκι που το πετάει πότε εδώ και πότε εκεί ανάλογα με τα γούστα του, και τελικά απογοήτευσε ακόμη κι' εκείνους που περίμεναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση ενός ακόμη καταλληλότερου, αλλά ακατάλληλου στην πραγματικότητα.

Συμβιβασμένος με όλα μιλάει για κάθαρση, δεν θυμάται όμως ούτε έναν που να έχει πάει φυλακή στην επιδίωξη του αυτή, ξεχνάει τις δεκαετίες ΠΑΣΟΚ και τα ρίχνει όλα στην ΝΔ, ο Τσουκάτος και η υπόλοιπη φάρα του είναι παντελώς άγνωστη.

Μιλάει για μείωση των φόρων αν αρχίσουν να πληρώνουν το μερίδιο τους όλοι, αλλά το σύστημα ελέγχου μπάζει από παντού και αδιαφορεί για τις δικές του επιδιώξεις.

Ξεχνάει ότι άφησε όλο το κράτος να πάει κατά διαόλου τον ένα χρόνο που κυβερνάει, δεν μας είπε ούτε έναν τομέα που να έγινε κάτι υπέρ του «πρώτα ο πολίτης», υγεία, εργασία, ασφάλεια, καθημερινότητα, ακρίβεια.

Θέλει τώρα σώνει και καλά να μας πείσει, δεν έχει επιχειρήματα όμως, δεν φοβίζεις τον ήδη κατεστραμμένο ή πεινασμένο με εκλογές, ελπίδα του δίνεις ότι έτσι μπορεί να σε πετάξει από εκεί που βρίσκεσαι έτσι όπως τον πέταξες και εσύ από όπου ήταν.

Καλύτερα αφεντικό να μείνεις με την μαγειρική, και εκεί δεν ξέρω αν έχεις επιτυχία.

Στην πολιτική όμως τα έκανες σαλάτα.

Μεσογειακή ή όχι, σαλάτα πάντως.

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger