Αρχική » » Κρίνεται η τύχη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Κρίνεται η τύχη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.



Οι δικηγόροι της Thyssen Krupp  και της Abu Dhabi Mar,έφθασαν ακριβώς στις 14.00,στο Πεντάγωνο για να ξεκινήσουν τη κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας για τις... οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των ναυπηγείων. Αντιθέτως ο επικεφαλής της εταιρείας που ενδιαφέρεται για την αγορά τους δεν ήταν ακριβής στο ραντεβού. Έφθασε 50 λεπτά αργότερα.Από τη συνάντηση αναμένεται να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις -και αυτό είναι το πιο δύσκολο- για τα θέματα που έθεσε η  Abu Dhabi Mar,σχετικά με το πρόστιμο που έχει επιβάλει η ΕΕ στα ναυπηγεία ,ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ,αλλά η φορολογική εκκρεμότητα των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με εκτάσεις του ναυπηγείου,οι οποίες θα εξυπηρετήσουν υποτίθεται,το ιδιωτικό κομμάτι του. Η συμφωνία που έχει υπογραφεί για τη μεταβίβαση των ναυπηγείων εκπνέει στις 22 Οκτωβρίου.
Θύματα όλης αυτής της ατελείωτης διαπραγμάτεσης οι 1200 εργαζόμενοι,οι οποίοι έχουν να πληρωθούν από τα μέσα Αυγούστου.

(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger