Αρχική » » Άγριο Σι-σέξ

Άγριο Σι-σέξ



Τα μεγάλα μάτς τα κρίνουν οι μεγάλοι παίκτες. Αυτοί που έχουν το ταλέντο,αλλά και την προσωπικότητα σε συνδυασμό με τα κότσια.Και ο Τζιμπρίλ Σισέ το...
υποσχέθηκε στους οπαδούς που πήγαν στη Παιανία. Μολονότι "ορθώς"  δεν έγινε διάλογος το βράδυ της Παρασκευής και οι παίκτες άκουσαν όσα τους είπαν οι οπαδοί, ο Σισέ, στο τέλος, κάλεσε ορισμένους να τους μιλήσει.Δεν είπε πολλά. Όπως και σε δηλώσεις πριν από τον αγώνα το είχε υποσχεθεί:" Θα μιλήσουμε στο γήπεδο".γιαυτό ο Τζιμπρίλ είναι ήδη ένας  από τους οπαδούς. Είναι πια στη καρδιά των κάθε Παναθηναικού και θα είναι , όσα χρόνια κι αν περάσουν.Η καλύτερη και πιο αποτελεσματική μεταγραφή του Παναθηναικού στον 21ο αιώνα είναι ο Γάλλος,και κάθε βράδυ, ανεξάρτητα με ποιόν παίζει , θα μας το θυμίζει.Είτε παίζει με τον Ολυμπιακό, είτε παιζει με την Κοζάνη.Είτε στο Champion League, είτε στα κακοτράχαλα, σε πρώιμη φάση του κυπέλου Ελλάδας.Ο Σισέ χρωστούσε στον Ολυμπιακό και δεν το πέτυχε μόνο εις διπλούν, όσα και τα γκόλ του χθές βράδυ στο ΟΑΚΑ. Το πέτυχε εις την νιοστή. Πέτυχε τα δύο γκόλ, κέρδισε την αποβολή του Παπαδόπουλου, υπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή.Υπέγραψε μία νίκη που τόσο έλειπε από τον Παναθηναικό όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, δηλαδή επι του ΟΣΦΠ, αλλά σε μια χρονική στιγμή που εάν οι <<Πράσινοι>> δεν κέρδιζαν, ενδεχομένως αποχαιρετούσαν το Πρωτάθλημα από τις 30 του Οκτώβρη. Στο μέγεθος του Σισέ, ως παίκτη, οφείλει ο Παναθηναικός πάνω από το 90% της χθεσινής νίκης.Το υπόλοιπο, τα άλλα σπόρια δηλαδή, ανήκουν σε παιδιά όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σπυρόπουλος και ο Μπουμσονγκ. Όλοι τους είχαν πολλά να αποδείξουν, πολλά να απαντήσουν και με την 90λεπτη παρουσία τους στο ντέρμπι, βγήκαν και οι ίδιοι κερδισμένοι, μα πάνω από όλους ο Παναθηναικός.Στην επόμενη μέρα της πρώτης νίκης επι του Ολυμπιακού από το 2007κι έπειτα, δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί στην Παιανία.Από Οκτώβρη μήνα,δεν κέρδισε κανείς τίποτα σε κανένα σπόρ. Η επόμενη μέρα απαιτεί προβληματισμό και πολλή, πολλή δουλειά. Η μαγκιά του Σισέ και τα ατελείωτα χιλιόμετρα του Λάζαρου και του Σπυρόπουλου δεν παραγράφουν την κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, την αδυναμία καλής κυκλοφορίας της μπάλας, την απομόνωση παικτών όπως του Σισέ,αλλά και του Γκοβού, μολονότι στην περίπτωση του δεύτερου η ευθύνη βαραίνει και τον ίδιο. Διότι κι ο Ολυμπιακός κέρδισε πέρυσι δύο φορές στα ισάριθμα ντέρμπι, αλλά το ντάμπλ το έκανε ο Παναθηναικός.

του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (Η ΠΡΑΣΙΝΗ).

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger