Αρχική » » Μόνο για τα διόδια 42,30 ευρώ!

Μόνο για τα διόδια 42,30 ευρώ!


Νέοι σταθμοί διοδίων επιβαρύνουν τις ήδη ακριβές διαδρομές

Ακόμα πιο ακριβό θα είναι το ήδη πολύ ακριβό ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη. Από τα ξημερώματα της ερχόμενης Τρίτης οι διαδρομές προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα επιβαρυνθούν με νέους σταθμούς διοδίων!
Στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει σταθμός διοδίων στην Αγία Τριάδα, κοντά στις Θερμοπύλες, και στο άξονα Αθηνών-Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας, τα νέα διόδια βρίσκονται κοντά στη γέφυρα Μάναρη, στην έξοδο της Μεγαλόπολης.
Στον Μαλιακό για τις..... τοπικές συνδέσεις θα δοθούν κάρτες ελεύθερης διέλευσης στους κατοίκους των γύρω περιοχών. Οι κάρτες αυτές θα ισχύουν μέχρι την κατασκευή της παράπλευρης εναλλακτικής διαδρομής.
Στο νέο σταθμό κοντά στις Θερμοπύλες, οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν 1,55 ευρώ και οι οδηγοί δικύκλων 1,10 ευρώ.
Η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη (με αφετηρία τις Αφίδνες και τέρμα τα Μάλγαρα) θα κοστίζει πλέον για τους οδηγούς ΙΧ 21,15 ευρώ (με επιστροφή 42,30 ευρώ) και για τους δικυκλιστές 14,20 ευρώ (με επιστροφή 28,40 ευρώ).
Στο σταθμό κοντά στη γέφυρα Μάναρη, οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν 1,80 ευρώ και οι οδηγοί δικύκλων 1,20 ευρώ.



(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger