Αρχική » » Αργεντινή: διαπραγμάτευση χρέους χωρίς την μεσολάβηση του ΔΝΤ

Αργεντινή: διαπραγμάτευση χρέους χωρίς την μεσολάβηση του ΔΝΤ



Η “Λέσχη του Παρισιού” δέχτηκε να διαπραγματευτεί το χρέος της Αργεντινής, ύψους 7,5 δισ. δολαρίων, χωρίς τη μεσολάβηση του...
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως ζητούσε επίμονα το Μπουένος Άιρες.
“Η Λέσχη του Παρισιού δέχτηκε τη θέση της Αργεντινής να διαπραγματευτεί το χρέος χωρίς την παρέμβαση του ΔΝΤ”, ανέφερε η πρόεδρος της χώρας, Κριστίνα Κίρχνερ, σε διάγγελμά της που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. “Δεν θα υπάρξουν επιτροπές, τράπεζες, εταιρείες, ούτε σύμβουλοι”, πρόσθεσε.
Η επιστολή που έστειλε η “Λέσχη του Παρισιού” για το θέμα αυτό “μιλά για ρεαλιστική διαπραγμάτευση και εμείς συμφωνούμε”, τόνισε, υπογραμμίζοντας: “Οι συνθήκες και οι προθεσμίες πληρωμής πρέπει να είναι ρεαλιστικές ώστε να μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομική δραστηριότητα, περιλαμβάνοντας και την κοινωνία. Το μοντέλο αυτό είναι ο μοναδικός τρόπος για να πληρωθεί το χρέος”.


 (ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger