Αρχική » » Άλλαζε πάτωμα στο ΔΝΤ

Άλλαζε πάτωμα στο ΔΝΤ


Τη στιγμή που η τρόικα επισκεπτόταν το υπουργείο Εργασίας και συνομιλούσε με τη Λ.Κατσέλη, στο γραφείο της Άννας Νταλάρα ξήλωναν το…
πάτωμα. Τη θέση του μπανάλ μέχρι πρότινος μαρμάρου πήρε ένα σικ και ηχομονωτικό δάπεδο
“Η αγάπη πάει με μπαστούνι και γω με γκάζια στο τακούνι” λέει το γνωστό άσμα που φαίνεται πως γνωρίζει καλά η υφυπουργός Άννα Νταλάρα η οποία θεώρησε πως έπρεπε να ξεκινήσει τα ξηλώματα και εν γένει τις εργασίες  από το…πάτωμα.
Ναι καλά ακούσατε τη στιγμή που το κλιμάκιο της τρόικας βρισκόταν στο υπουργείο Εργασίας και στο γραφείο της Λ. Κατσέλη με επίκεντρο τις κλαδικές συμβάσεις σε 6 ορόφους πιο κάτω, στο γραφείο της Α. Νταλάρα  άλλαζαν το παρκέ του γραφείο της.
Οι εργασίες είχαν ανάψει για τα καλά με τους εργάτες να ξηλώνουν το μπανάλ  μάρμαρο και στη θέση του να τοποθετούν ένα σικ και υψηλής αισθητικής laminate δάπεδο.
Μάλιστα το εν λόγω πάτωμα είναι ότι πρέπει για τις ψηλοτάκουνες γόβες της Α. Νταλάρας η οποία διακρίνετο για τη φινέτσα της και το υψηλό της γούστο καθώς είναι ηχομονωτικό υλικό.
Την απόφαση για την τοποθέτηση του νέου δαπέδου έχει υπογράψει σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” η γενική διευθύντρια Νικολέττα Γιαννακοπούλου στις 10/11/2010. Όντας γυναίκα και η κυρία Γιαννακοπούλου κατάλαβε τον πόνο μιας κυρίας με υψηλή αισθητική.
Σημειώνεται ότι η δαπάνη θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το ποσό αν και εκτιμάται στα 7.000 ευρώ δεδομένου ότι η λιανική τιμή του laminate αγγίζει τα 38 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Ωστόσο, από τη πλευρά του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι οι όποιες εργασίες ουδεμία σχέση έχουν με ιδιαίτερη διαμόρφωση εγκαταστάσεων.
“Μετά την προγραμματισμένη ανακατανομή χώρων στο πλαίσιο της κάλυψης των αυξημένων αναγκών στέγασης υπηρεσιών του υπουργείου, όπως προέκυψαν από τον τελευταίο ανασχηματισμό, ελήφθη απόφαση, για την εγκατάσταση της Υφυπουργού κι άλλων υπηρεσιών στο συγκεκριμένο όροφο (Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Γραμματεία Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης), λόγω και της παντελούς έλλειψης διαθέσιμων γραφείων”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Τέλος συμπληρώνει ότι η προμήθεια του τεχνικού εξοπλισμού και οι απαραίτητες εργασίες έγιναν με απόφαση και ευθύνη της Υπηρεσίας, με απόλυτη διαφάνεια, σύμφωνα με τις πάγιες διαδικασίες, τις συνήθεις προδιαγραφές για τη διαμόρφωση αντιστοίχων χώρων, δίνοντας έμφαση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, χωρίς καμία ανάμειξη της Υφυπουργού και αφορούν το συνολικό εμβαδό των χώρων, όπου θα στεγαστούν οι εν λόγω υπηρεσίες.

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger