Αρχική » » ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ - Παιχνίδι η μείωση 25%

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ - Παιχνίδι η μείωση 25%


Για καλοστημένο παιχνίδι προκειμένου να αποδεχθούν οι μερισματούχοι του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ) τη μείωση του 25% κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ) Εμμανουήλ Σαρτζετάκης σε άρθρο-απάντησή του σε ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ). «Σαν πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ θα ήθελα... να σχολιάσω μερικά πράγματα στην ανακοίνωση της ΕΑΑΣ. Ο κ. πρόεδρος ξέχασε ότι ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΜΤΣ καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του και όχι το τελευταίο τετράμηνο. Πού ήταν οι ...παρεμβάσεις και ανακοινώσεις του όλο αυτό τον καιρό;» αναρωτιέται αρχικά στο άρθρο του ο κ. Σαρτζετάκης και συνεχίζει υπογραμμίζοντας:

«Σε όλες τις συναντήσεις μας με τον πρόεδρο του ΜΤΣ ουδέποτε ετέθη το θέμα για αναστολή καταβολής του μερίσματος. Αντίθετα σε επανειλημμένες ερωτήσεις μας υπήρξε διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Πώς τώρα βγήκε αυτή η εισήγηση στο Δ.Σ. του ΜΤΣ. μόνο οι συμμετέχοντες γνωρίζουν. Πολύ φοβάμαι ότι είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι για να πείσουν όλους εμάς ότι παρά το ότι υπήρξε εισήγηση για αναστολή παλέψαμε και καταφέραμε μείωση μόνο 25%». Στη συνεχεία αναπτύσσει τις προτάσεις της ΑΝΕΑΕΔ για την αντιμετώπιση του προβλήματος του ΜΤΣ για το οποίο αναφέρει ότι απαιτείται πολιτική βούληση, καλεί τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ να παραιτηθεί από το Δ.Σ. του Ταμείου και τονίζει ότι οι μερισματούχοι δεν είναι συνένοχοι γιατί δεν ήταν συμμέτοχοι στις αποφάσεις.

«Εκπροσωπώντας πιστεύω», καταλήγει το άρθρο του, «το σύνολο των μερισματούχων μελών της ΑΝΕΑΕΔ, προειδοποιώ (δεν απειλώ) ότι είμαστε έτοιμοι μετά τον εξαντλητικό διάλογο να περάσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διασφάλιση αυτής της παροχής που την απαιτούμε γιατί τη δικαιούμεθα. Δεν είναι ελεημοσύνη, αλλά ήταν και είναι υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύει όλες αυτές τις παροχές και όχι να τις αφήνει στο έλεος του κάθε ανίκανου ή τυχοδιώκτη που τις έπαιξε στο χρηματιστήριο ή τις εξανέμισε με τις επιλήψιμες αποφάσεις του. Τελειώνοντας θέτω ένα ερώτημα και ας προβληματίσει τον οποιονδήποτε. Τι διαφορά έχει η εξέλιξη του ΜΤΣ και των άλλων Μετοχικών με τις πυραμίδες της Αλβανίας;»

(ΕΝΣΤΟΛΟΣ)



(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger