Αρχική » » Προληπτικά μέτρα στη ΝΔ κατά του μυθικού «Ντιντή»

Προληπτικά μέτρα στη ΝΔ κατά του μυθικού «Ντιντή»



Προς εσωτερικό ανασχηματισμό οδεύει ως γνωστόν η ΝΔ.  Σας παρουσιάζουμε λοιπόν σε αποκλειστική αποκλειστικότητα τα προληπτικά μέτρα που θα προτείνει στον Πρόεδρο η Επιτροπή Απογευματινού Καφέ. Πρόκειται για οδηγίες προκειμένου ο μυθικός «Ντιντής» να μην παρεισφρήσει στο νέο σχήμα.
Αποκλείονται από την αρχή όσοι το όνομα ή επώνυμο τους ξεκινά από...
 Ντ-( όπως, Ντόρα, Ντίνος, Ντ΄Αρτανιάν, Ντένις, Νταβούτογλου) καθώς και όσων καταλήγει σε –ης: Χανδρής, Γουλανδρής, Τεπενδρής, Ασκητής, Καλαντζής, Καραμανλής.
Όσοι πληρούν και τις δύο προϋποθέσεις πχ Ντερτιλής, ας ασχοληθούν με τις εικαστικές τέχνες καλύτερα.
Αντίθετα τα επίθετα που λήγουν μεν σε –ης αλλά δεν τονίζονται στη λήγουσα δυνητικά μπορούν να περιληφθούν στον ανασχηματισμό: Μεϊμαράκης, Χατζηδάκης, Μητσοτάκης….
Οι –όπουλοι γενικώς είναι μέσα αν δεν εμπίπτουν σε άλλη γενική , πχ Ντινόπουλος, ή ειδική εξαίρεση πχ Ρουσόπουλος, Παυλόπουλος.
Αποκλείονται επίσης όσοι το όνομα τους είναι μιλιταριστικό πχ Άρης, Αδόλφος, Αττίλας, Αχιλλέας.
Όλοι όσοι παραπέμπουν σε κληρονομικό τίτλο κόβονται: Μπέης, Δούκας, Βαρώνος, Βασιλόπουλος, Βασιλειάδης.
Με επίθετο ή όνομα σε –α οι πιθανότητες αναβάθμισης είναι ισχυρές. Μαριέττα, Έλσα, Άννα, Κουντουρά, Τζότζολα. Αποκλείεται η Πετραλιά γιατί είναι Φάνη και Πάλλη. Η Μάρα Ζαχαρέα τα έχει και τα δύο, οπότε είναι overqualified για τη θέση και κόβεται.
Αντίθετα οι σε –ας μένουν εκτός για να μην κατηγορηθεί για νεποτισμό ο Πρόεδρος: Σιούφας, Σουφλιάς, Σούρλας, Φώλιας. Συμπαρασύρουν και τους σε –ος για να μην προκληθεί αναταραχή: Κοντός, Μπασιάκος. Εξαιρούνται προσδιοριστικά του μεγέθους  (ψηλός, μικρός, χοντρός) ή κάποιας ιδιότητας προσωνύμια: τραυλός, λοξός, kαλός.
Χωρίς κανόνα θα εξετάζονται ή σε –ου, εκτός εξαιρέσεων με αρνητική προκατάληψη λόγω του αρχικού Παπα- (Παπαδημητρίου, Παπαθανασίου).
Για τους ποντιακής καταγωγής –ίδης και -άδης θα γίνεται τεστ DNA και τεστ ικανότητας στην εκτέλεση του αρχαιότερου ελληνικού πολεμικού χορού, του πυρρίχιου.
Θα κριθούν σκληρά αλλά αξιοκρατικά ή σε –ώτης. (Διώτης, Νιώτης, Χιώτης κτλ)
Προτείνουμε τέλος ως γενικό κανόνα την εξαίρεση των ιατρών πάσης ειδικότητας. Για όσους έχουν αντίρρηση ας δουν την κατάσταση στο χώρο της Υγείας.

Μικρός Οδυσσέας



(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger