Αρχική » » Και στα δύσκολα, δεν ξεχνιούνται οι φίλοι από τα παλιά !!

Και στα δύσκολα, δεν ξεχνιούνται οι φίλοι από τα παλιά !!



Μετά τον εργασιακό τυφώνα που σαρώνει μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και θέσεις απασχόλησης, θέλουν να μας πάρουν και… τα ρέστα! Λανσάρουν νέα κόλπα, λαϊκό τζόγο, πάντα με συνταγή που φτιάχτηκε στο «αμαρτωλό τρίγωνο» της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου (που δεν χρώσταγε σε κανέναν), του ΟΠΑΠ και της Intralot του «παντός καιρού» Σωκράτη Κόκκαλη.
Παιχνίδι του Σωκ. Κόκκαλη γίνεται και το βιντεολόττο Σύμφωνα με ...ασφαλείς πληροφορίες, τις αμέσως προσεχείς ημέρες ο ημικρατικός ΟΠΑΠ (στον οποίον το Δημόσιο ελέγχει το 35% και διορίζει τη διοίκησή του) σε συνεταιρισμό με την Intralot λανσάρουν νέα παιχνίδια και εκ του πλαγίου εγκαινιάζουν την αγορά του βιντεολόττο (βλέπε φρουτάκια).
ΟΠΑΠ και Intralot έκαναν τη συμφωνία τους για τα νέα παίγνια που μοιάζουν με βιντεολόττο από τον περασμένο Ιούλιο, όταν η κυβέρνηση «ευλόγησε» άλλη μια διετή απ’ ευθείας ανάθεση στην εταιρεία του Σ. Κόκκαλη, αξίας τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη συν τα οφέλη από τα 20 παιχνίδια άμεσης κλήρωσης που θα παίζονται από τα Τερματικά Αυτόνομης Χρήσης (ΤΑΧ). Το ποσοστό που η Intralot θα παίρνει από αυτά είναι 8%. Δηλαδή αν στα 9.800 ΤΑΧ, που έχουν εγκατασταθεί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, το 2011 παιχθούν 300 εκατ. ευρώ, η Intralot θα έχει λαμβάνειν 24 εκατ. ευρώ. Αν ο τζίρος φτάσει το 1 δισ. ευρώ, η συνεταίρος του ΟΠΑΠ θα εισπράξει 80 εκατ. ευρώ.
Αυτή, προφανώς, η νέα μπίζνα -μεταξύ άλλων- κατέστησε τη σύμβαση του Ιουλίου «στεγανή», καθώς ΟΠΑΠ και κυβέρνηση την έχουν κρύψει από τη διαφάνεια του opengov μήπως και αποκαλυφθεί η νέα τριμερής διαπλοκή. Από το εσωτερικό του ΟΠΑΠ η «Ε» πληροφορείται ότι είναι έτοιμα να λανσαριστούν τα δύο πρώτα επιτεύγματα της νέας συνεργασίας ΟΠΑΠ-Intralot.
Το  άρθρο 22 στο σχέδιο νόμου  

Το άρθρο 22 στο σχέδιο νόμου Τα νέα παιχνίδια


Πρόκειται για τα παιχνίδια Balloons Hunter και Penalty Game που θα παίζονται στα ΤΑΧ με χρήση κάρτας (και αυτή της Intralot) αξίας από 5 έως 500 ευρώ.
* Το πρώτο είναι εικονικό παιχνίδι σκοποβολής μπαλονιών με νούμερα από έναν κυνηγό. Είναι προκαθορισμένης απόδοσης, με payout 68% και στοίχημα από 0,10 έως 1 ευρώ.
Ο παίκτης καλείται να προβλέψει σωστά 6 αριθμούς από 58. Αν κερδίσει, δίνεται δυνατότητα και για bonus game, με τον παίκτη να καλείται να στοιχηματίσει τι χρώμα πεταλούδα θα πιάσει ο κυνηγός.
* Στο δεύτερο παιχνίδι τα κέρδη του παίκτη αυξάνονται βάσει κλιμακωτού πίνακα πρόβλεψης του αποτελέσματος των εικονικών πέναλτι.
Το payout φτάνει το 69% και το στοίχημα κυμαίνεται από 0,10 έως 2 ευρώ, ενώ για όσους εθιστούν υπάρχει και η συνέχεια με τις τυχερές μπάλες. Οταν ο παίκτης μαζέψει 20, μπορεί να παίξει το bonus game.
Στον ΟΠΑΠ βέβαια σιγοψιθυρίζουν ότι το βιντεολόττο από το παράθυρο είναι πιθανόν να κανιβαλίσει κυρίως το ΚΙΝΟ, του οποίου ο τζίρος εκτιμάται ότι θα υποχωρήσει δραματικά από τα 2,8 δισ. ευρώ, στερώντας έσοδα και από το Δημόσιο.


Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger