Αρχική » » Το ΠΑΣΟΚ οδεύει στο πολιτικό του (άδοξο) τέλος

Το ΠΑΣΟΚ οδεύει στο πολιτικό του (άδοξο) τέλος


Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» έχει κηρύξει το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ την ίδια στιγμή κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Όλοι πλέον, ακόμα και αυτοί που σιωπούσαν, θεωρούν ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέση με τις ρίζες και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Του αποδίδουν αλαζονική συμπεριφορά ενώ αρκετοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι...
 έχουν άγνοια για τα μέτρα που λαμβάνει.
«Ξεπέρασε τα εσκαμμένα», επισημαίνουν, και αναφέρονται στις απολύσεις στο Δημόσιο, ένας τομέας προνομιακός για το ΠΑΣΟΚ αφού εκεί βρίσκεται ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων του. Τα βέλη μιας μεγάλης πλέον μερίδας βουλευτών συγκεντρώνει και ο Χάρης Παμπούκης ο οποίος συμπλέει με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο θέμα των μετατάξεων και στον εξορθολογισμό της λειτουργίας του Δημοσίου.
Ωστόσο, λέγεται, αυτή η πολιτική αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μαζικές απολύσεις, κάτι που βρίσκει ριζικά αντίθετους πολλούς υπουργούς. Κυρίως τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Πιστεύουν, και ορθώς, ότι έτσι όπως λειτουργεί το Δημόσιο, κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε χαοτικές καταστάσεις. Εκτιμούν ότι δεν πρέπει καν να ανοίξει η Κυβέρνηση τέτοιο ζήτημα, για το οποίο μάλιστα ισχυρίζονται ότι πέραν των επιπτώσεων που θα έχει, δεν θα φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και άλλοι κορυφαίοι υπουργοί, ενώ ίσες αποστάσεις σ’ αυτή τη φάση κρατούν ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Πάντως, το δυσμενές κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα καθώς και η οργή της κομματικής βάσης, έχουν οδηγήσει αρκετούς υπουργούς σε προβληματισμό και επανακαθορισμό της στάσης τους. Ενδεικτικό αυτής της τροπής είναι το γεγονός ότι, αρκετά στελέχη και βουλευτές ζητούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει πρωτοβουλίες!



(ΠΗΓΗ)

1 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ,ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger