Αρχική » » Προεκλογικός προϋπολογισμός;

Προεκλογικός προϋπολογισμός;


Σενάρια πρόωρων εκλογών τους πρώτους μήνες του 2011

Ποιο θέμα κυριάρχησε χθες ημέρα (και νύχτα) ψήφισης του προϋπολογισμού στην Βουλή;...
 Οι εκλογές. Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ήταν το θέμα των συζητήσεων μεταξύ των βουλευτών όλων των πτερύγων και οι εκτιμήσεις κοινές. Ακόμα και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστήριζαν ότι ο Γ.Παπανδρέου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον δύσκολο χειμώνα του '11 με μια κοινοβουλευτική ομάδα η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί με έναν-δύο ακόμα λιγότερους βουλευτές και με αρκετούς άλλους να έχουν διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίζουν στα ''τυφλά'' ό,τι έρχεται για ψήφιση. Οι περισσότεροι προβλέπουν εκλογές τον Μάρτιο προκειμένου αυτές να διεξαχθούν με λίστα η οποία δίνει την δυνατότητα στους αρχηγούς των κομμάτων να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα της άμεσης επιρροής τους. Με δεδομένο πάντως ότι η τέταρτη δόση του δανείου είναι τον Μάρτιο αλλά οι νέες απαιτήσεις της τρόικας θα φανούν πολύ νωρίτερα τίποτα δεν αποκλείει εκλογές κυριολεκτικά μέσα στο καταχείμωνο...



(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger