Αρχική » » ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ …ΚΑΙΡΟ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ …ΚΑΙΡΟ


Η συμμετοχή στη Σοσιαλιστική Διεθνή, όπου προεδρεύει ο πολυβραβευμένος Γιώργος Παπανδρέου, εξασφαλίζει στα μέλη της παγκόσμια προβολή. Οι σκηνές όπου οι Αρχηγοί των σοσιαλιστικών κομμάτων την «κοπανάνε» από τις χώρες τους φυσκαρισμένοι με άγχος, ελπίδες και μετρητά σπάνε κοντέρ στην τηλεθέαση. Ο βαψομαλλιάς Μπεν Άλι της Τυνησίας όπως και ο πρόσφατος Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου ήσαν μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ερχόμενοι στα δικά μας, οφείλουμε να αναφέρουμε το ευοίωνο της υπόθεσης. Ο Γιώργος Παπανδρέου-ο μη γένοιτο- αν χρειαστεί να ακολουθήσει τον δρόμο των συντρόφων του, πρέπει να έχει κατά νου τον παρακάτω δεκάλογο επιβίωσης ενός Διεθνούς Σοσιαλιστή:
1. Σημαντικό! Για να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να την κοπανήσετε εσπευσμένα από την πατρίδα σας, ζητήστε συμβουλές από τα ελληνικά ΜΜΕ που ειδικεύονται στη διατήρηση σοσιαλιστικών καθεστώτων σαν το δικό σας.


2. Όταν βρεθείτε στην εξουσία, νομοθετήστε ώστε το ανώτατο ύψος της περίφραξης των αεροδρομίων να μην υπερβαίνει τις αλτικές σας δυνατότητες.


3. Αν δεν έχετε συνηθίσει την καταδίωξη από εξαγριωμένο πλήθος, εξασκηθείτε σε ανύποπτο χρόνο στην οδήγηση για αγώνες επιδείξεων.


4. Προμηθευτείτε τουλάχιστον μια ντουζίνα σετ μεταμφιέσεων, αφού την ώρα της απόδρασης μάλλον θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει αφίσες με το πρόσωπο σας και την ένδειξη «Καταζητείται».


5. Αποφύγετε τις χρονοβόρες πλαστικές επεμβάσεις τις ώρες «αιχμής».


6. Μια άδεια πιλότου αεροπλάνου ή ελικοπτέρου μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.


7. Μεριμνήσατε όπως στο ημερήσιο πρόγραμμά σας να περιλαμβάνεται δίωρη προπόνηση στην άρση ράβδων χρυσού και μεταφορά βαλιτσών παραγεμισμένων με συνάλλαγμα.


8. Πριν από την απευκταία αίτηση για πολιτικό άσυλο να έχετε μεριμνήσει για την σύσφιξη των πολιτικών σχέσεων σας με τη χώρα προορισμού.


9. Προετοιμάστε την απόδραση σας με αποικιοκρατικού τύπου συμβόλαια εκμετάλλευσης του δημοσίου πλούτου της αχάριστης πατρίδας σας από τη χώρα υποδοχής.


10. Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, βρείτε τρόπο να περάσετε λαθραία-μέσω Τουρκίας-στην Ελλάδα. Μέχρι να καταλάβει ο Παπουτσής τι έχει συμβεί, θα έχετε επανέλθει στην εξουσία.




Π.ΛΙΑΚΟΣ-ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger