Αρχική » » ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ";

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ";


Άλλος ένας ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς", συνελήφθη στη Κηφισιά επί της οδού Ελαιών σήμερα το μεσημέρι. Ο νεαρός άνδρας, 23 ετών μόλις, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα και ένα στυλό-κάμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες,... οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και ανακρίνεται. Έχω μια απορία, που νομίζω είναι κοινή και σε άλλους συμπολίτες μου: πόσοι είναι ρε παιδιά αυτοί οι "Πυρήνες"; Κάθε μέρα συλλαμβάνουν και από κανα-δυό και τελειωμό δεν έχουν. 

Εδώ κατά τη γνώμη μου συμβαίνουν δύο τινά: Ή αυτοί οι "Πυρήνες" είναι πολύ χαλαρά οργανωμένοι και δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα από συνομωσιολογία και διάρθρωση μυστικών οργανώσεων, ή το Υπουργείο τσουβαλιάζει κόσμο σε ένα φάσμα  από κοινούς εγκληματίες έως αναρχικούς και μας τους παρουσιάζει ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Αν θυμηθούμε και την ευκολία με την οποία κατηγορήθηκε η Γερμανίδα πριν λίγες βδομάδες καθώς και όλη της η οικογένεια, τότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, όχι ως προς την αξιολόγηση των ποινικών αδικημάτων των συλληφθέντων-αυτό άλλωστε θα το κρίνει η δικαιοσύνη- αλλά ως προς το τί τελικά είναι τρομοκρατία στην Ελλάδα σήμερα, πώς εκφράζεται, ποιοί την εκπροσωπούν και κυρίως γιατί το ελληνικό κράτος τόσα χρόνια αδυνατούσε να συλλάβει έστω και έναν από τους φερόμενους ως τρομοκράτες.
Πάντως με τους ρυθμούς σύλληψης των πιτσιρικάδων, η ελληνική αστυνομία  πάει  για ρεκόρ αποτελεσματικότητας...  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger