Αρχική » » Χούλιγκαν - ποδόσφαιρο 5-0

Χούλιγκαν - ποδόσφαιρο 5-0

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ο λαός μας λέει πολύ σοφά : "Δεν μας φτάναν τα αιδοία, φέραμε κι από την Ινδία!" Δεν μας έφτανε αγαπητοί μου η φτώχια μας και η κακομοιριά μας, η απελπισιά μας, είμαστε και υποχρεωμένοι να υποστούμε τον χορό της μαστουρωμένης μαϊμούς που μπαίνει στο γήπεδο τάχα να πανηγυρίσει, και χτυπάει όποιον έχει αντίθετο χρώμα με την μαστούρα της… Αλήθεια σε μια χώρα που είναι πρωταθλήτρια στην κομπίνα, στη ρεμούλα, στα χρέη και στους φόρους, ποιος ενδιαφέρεται άραγε, ποια θα είναι η πρωταθλήτρια ποδοσφαιρική ομάδα με το Ελληνικό όνομα και 15 άσπρους, μαύρους και κίτρινους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, που σε μια εποχή τεράστιας οικονομικής κρίσης αυτοί εισπράττουν εκατομμύρια; 
Μήπως είναι μια φορά η δυο να πεις ότι ήταν μια... κακία στιγμή; Επιθέσεις σε λεωφορεία, εμπρησμοί, καταστροφές γηπέδων και αυτοκινήτων στο όνομα του αθλητισμού τάχα και της ομάδας! Τα χρειαζόμαστε όλα αυτά σε μια τέτοια εποχή και μια τέτοια περίοδο που διάγουμε; Επιτέλους το κράτος, η κυβέρνηση, η πολιτεία ας δείξει την πυγμή της σε αυτήν την αρρώστια και όχι μόνο σε ταλαίπωρους πολίτες φορολογούμενους.. 
Διακοπή κάθε ποδοσφαιρικής επαγγελματικής δραστηριότητας για δυο-τρία χρόνια μέχρι να αποφασίσουν οι όποιοι υπεύθυνοι ότι μπορούν να φτιάξουν ένα ανθρώπινο και αξιοπρεπές πρωτάθλημα! Οι πιο πολιτισμένες χώρες από εμάς τα έχουν καταφέρει. Και βλέπουμε όλοι στην τηλεόραση, στις κερκίδες των γηπέδων, ακόμα και στα πιο σκληρά ντέρμπι, παρακολουθούν τον αγώνα, παιδιά και γυναίκες και οικογένειες, οι πάντες που τους αρέσει το παιχνίδι του ποδοσφαίρου! 
Εδώ πού να πας; Στο γήπεδο; Για να πέσεις στη μέση καμιάς μάχης μεταξύ κανιβάλων και ανθρωποφάγων; Μα δεν τους είδατε; Αυτοί δεν παρακολουθούν καθόλου τον αγώνα! Όλη την ώρα το μάτι τους και το μυαλό τους είναι στην καταστροφή και στον αντίπαλο Μάου-Μάου! Σαν τα σκυλιά εκείνα τα ροντβάιλερ και τα πιτμπουλ που τα ταΐζουν ωμό κρέας και τα έχουν τα αφεντικά τους μονό να σκυλοτρώγονται για να βάζουν αυτοί στοιχήματα! ! 
Μήπως τελικά αυτό θέλουν κάποιοι; Να μην υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά μόνο για τον πόλεμο των οπαδών; Αν είναι έτσι ας μην ξοδευόμαστε να φέρνουμε πανάκριβους ποδοσφαιριστές! Βγάλτε και τα τέρματα, ονομάστε και το γήπεδο αρένα και ρίξτε μέσα όλους αυτούς να παλεύουν! Ρίξτε και λιοντάρια, ρόπαλα, αλυσίδες, και βάλτε στοιχήματα ποιος θα μείνει τελευταίος ζωντανός! Αν αυτή είναι η κατάληξη του πολιτισμού μας, κάτι αντίστοιχο με τη γενικότερη κατάληξη της χώρας μας,τότε εμπρός όλοι στην αρένα . Και οριτζιναλ και Θυρα 7 και μαύροι διάβολοι και… μας πήρε ο διάολος τον πατέρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger