Αρχική » » Οι σοσιαλδημοκράτες της Γερμανίας εξετάζουν τις νομικές συνέπειες του Υπουργού

Οι σοσιαλδημοκράτες της Γερμανίας εξετάζουν τις νομικές συνέπειες του Υπουργού


     Πώς λέει ο λαός μας: Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Προϋπόθεση ότι θα βρεθεί ο κλέφτης. Στην Ελλάδα, πάντως, δε βρίσκεται. Ο Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας την πάτησε με τη διδακτορική διατριβή του. Ενώ στην αρχή διατείνονταν ότι "όλα τα έκανε μόνος του με ...επιστημονική μέθοδο και άψογα", πολύ σύντομα παραδέχτηκε ότι "έγιναν και μικρολάθη". Στριμώχθηκε άγρια από την αντιπολίτευση και από την επιστημονική κοινότητα. Ενώ είπε ότι "δε θέλω να χρησιμοποιήσω τον τίτλο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση", η πανεπιστημιακή κοινότητα του έβαλε πάγο: Τι το πέρασες; Δεν είναι απλό να πει κανείς δεν θέλω τον τίτλο και τον επιστρέφω. Θα πρέπει να εξεταστεί η διαδικασία απόκτησης και αν έγιναν όλα σύννομα ή "χαριστικά" και παράνομα. Ο ίδιος ο υπουργός παραδέχθηκε ότι "κατά την αντιγραφή αποσπασμάτων από άλλα έργα δεν έγινε η σωστή παραπομπή στην πηγή" (δηλαδή λογοκλοπή παραδέχθηκε ο Τσου Γκούτενμπεργ).
Η αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις και εφιστά την προσοχή στη Μέρκελ ότι δεν μπορεί να κρατά για πολύ έναν υπουργό, ο οποίος είναι αναξιόπιστος. Οι σοσιλαδημοκράτες θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω. Να εξεταστούν νομικά οι συνπέπειες που θα μπορούσε να έχει το συγκεκριμένο πρόσωπο από αυτή την παρανομία. Σήμερα θα δώσει εξηγήσεις στη βουλή και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συναδέλφων του στην προ ημερσίας διατάξεως συζήτηση στο Κοινοβούλιο.


1 σχόλια:

  1. Αυτά στη Γερμανία φίλε όπου οι "λογοκλόποι" καλούνται να "πληρώσουν", όπως και στην Αγγλία όπου οι καταχραστές μερικών χιλιάδων ευρώ του Δημοσίου κορβανά καλούνται στη "φυλακή"
    Στην Ελλάδα οι καταχραστές εκατομμυρίων ζούνε σε πανάκριβες βίλες, απολαμβάνουν τα πανάκριβα θέρετρά τους και οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα...
    Ο κ Δρούτσας που είναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πότε θα λογοδοτήσει στην ελληνική κοινώ γνώμη για το ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ που....ΔΕΝ είχε, και τη θέση ΚΑΘΓΗΤΟΥ που ποτέ...ΔΕΝ είχε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger