Αρχική » » Οι προστάτες του συστήματος … εξουδετερώ​νουν τον μεγάλο εχθρό!!! (Δείτε το βίντεο)

Οι προστάτες του συστήματος … εξουδετερώ​νουν τον μεγάλο εχθρό!!! (Δείτε το βίντεο)


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ζητώ εκ των προτέρων από όλους συγνώμη για την φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς αλλά στο πρόσωπο του βάναυσα κακοποιημένου και ανήμπορου να αμυνθεί νεαρού αναγνώρισα το παιδί του καθενός μας!!!  
Βλέποντας το βίντεο της πρωτοφανούς και αδικαιολόγητης βιαιότητας ή πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι από μια άλλη εποχή ή από ένα τριτοκοσμικό στρατοκρατούμενο κράτος όπου οι ισόβιοι δικτάτορες έχουν ανάγει την...
βία ως πρακτική στην καθημερινότητα του υπόδουλου λαού τους.
Όμως δυστυχώς το βίντεο είναι από τα πρόσφατα γεγονότα της Κερατέας και στην Ελλάδα του 2011 όπου υποτίθεται ότι ζούμε και βιώνουμε περίοδο κοινοβουλευτικής δημοκρατίας η οποία είναι ντυμένη και με σοσιαλιστικό μανδύα!.. που όπως λένε ο άνθρωπος και τα ανθρώπινα δικαιώματα του έχουν πρωτεύον ρόλο!!!
Κύριε Παπουτσή υπουργέ της προστασίας του πολίτη!.... μήπως αυτή η προστασία πρέπει να περιλαμβάνει και την αυθαιρεσία από την βία των Ματατζήδων σας!!!
Δείτε το βίντεο και πείτε μας από ποιον κινδυνεύουν αυτά τα ανθρωποειδή κτήνη και ενώ ο νεαρός είναι πεσμένος και ανήμπορος αυτοί συνεχίζουν να τον χτυπούνε με απίστευτο μένος!!!
κ. γενειοφόρε σοσιαλιστή υπουργέ!... αληθεύει ότι η εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων περιλαμβάνει και μεθοδευμένες ψυχολογικές πρακτικές οι οποίες τους μεταβάλλουν σε μηχανές βίας!!!
Πείτε μας τι συμβαίνει και πως περνούν την νύχτα τους εκεί στους Θρακομακεδόνες πριν από κάθε μεγάλη διαδήλωση; Είναι αλήθεια ότι τους ξενυχτούν και τους ταλαιπωρούν εξαντλώντας τα όρια τους για να τους ρίξουν την άλλη ημέρα απέναντι στους διαδηλωτές με την διαταγή “διαλύστε τους σύντομα και με κάθε τρόπο για να πάτε στα σπίτια σας να ξεκουραστείτε.” Αλήθειες ή φήμες το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε κατά καιρούς δηλαδή ανθρώπους οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν διαφέρουν από τα κτήνη.
Ελπίζω κάποιοι πραγματικοί Άνθρωποι  …. Αστυνομικοί  να δουν και να επιληφθούν του θέματος, πρώτον καταδικάζοντας την αλόγιστη βία των συναδέλφων τους και δεύτερον ενημερώνοντας την κοινή γνώμη για το πως αυτά τα νέα παιδιά σε πολλές περιπτώσεις γίνονται υπάνθρωποι προκειμένου να εξυπηρετήσουν και να προστατεύσουν τους ανθρώπους ενός συστήματος και μιας εξουσίας που εδώ και καιρό είναι αντίθετη και καταστρεπτική για τα συμφέροντα της χώρας μας!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger