Αρχική » » Τα έχουμε ξανακούσει αυτά κ. Παπανδρέου!

Τα έχουμε ξανακούσει αυτά κ. Παπανδρέου!

Γράφει ο 29-26
Στο άκουσμα της είδησης  ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε νέα μέτρα για να αποσπάσουμε την συμφωνία της Γερμανίας για επιμήκυνση, θυμήθηκα ότι αυτό ακριβώς έλεγε ο Παπανδρέου και πριν την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης. Τότε έλεγε ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν... παρθεί (Μάρτιος 2010) και σε ανώτατο επίπεδο συμφωνήθηκε ότι δεν χρειάζονται νέα. Αμέσως μετά, βέβαια, υπογράφηκε το μνημόνιο με εκατοντάδες νέα μέτρα πέραν πάσης φαντασίας.
Έτσι και τώρα, πάλι δεν χρειάζονται νέα μέτρα και πάλι θα έχουμε τα ίδια. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία όταν απέναντι σου έχεις τον συντηρητικότερο λαό στον πλανήτη. Έναν λαό που ακόμα επιβραβεύει το ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα και τον Παπανδρέου ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό. Κατά την προσωπική μου άποψη καλά κάνει και λίγα κάνει. Ένας πραγματικά αδίστακτος ηγέτης θα έκανε πολύ περισσότερα και πολύ χειρότερα πράγματα σε αυτό το χωρίς σκέψη, βούληση και κρίση τραγικό εκλογικό σώμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger