Αρχική » » Ο λαικιστής κ. Παπαδόπουλος.

Ο λαικιστής κ. Παπαδόπουλος.

Βγήκε πάλι στο Σκαι και μας πουλησε το γνωστο παραμυθι... Ποσο ευτυχισμένη θα γίνει η ζωή μας αν ιδιωτικοποιηθούν τα παντα και τα κρατικά μονοπώλια γίνουν ιδιωτικά.
Δεν είναι δημαγωγία και λαικισμός να ταζεις ευημερία δια της "ανταγωνιστικης φτωχοποίησης" και της εκποίησης καθε στοιχείου δημοσιας περιουσιας κοψοχρονιά και σε καιρους κρίσης;
Είναι δηλαδή δημαγωγός ο "κρατικοδίαιτος" σοσιαλιστης που μας ταζει εναν "προστατευτικό" παράδεισο και δεν έιναι δημαγωγός ο "τραπεζουπάλληλος" εκσυγχρονιστής που μας ταζει μια "νεοφιλελεύθερη όαση";
Στοιχεία δημαγωγίας και λαικισμού κ. Παπαδόπουλε υπάρχουν σε κάθε πολιτικη πρόταση.
Σημασία εχει ποιο λαικισμό επιλέγει ο καθένας και τι γίνεται στο "εδώ και τώρα".
Προσωπικα προτιμώ τον αριστερό λαικισμό να περιμενω με το επιδομα ανεργίας και το μισθό στη τσέπη τον "σοσιαλιστικο παράδεισο" υπο την σκέπη κρατικών μονοπωλίων παρα να μπαινω στο καζανι της περιθωριοποίησης και της εξαθλίωσης δια της "τριτοκοσμικής ανταγωνιστικότητας" και του πλιάτσικου απο ιδιωτικα μονοπώλια με την προσδοκια της "νεοφιλελεύθερης όασης"..
Ως εκτούτου όταν ακούτε για "αντι-λαικιστες και ειλικρινεις" πολιτικούς που ταζουν "ευημερία δια της φτώχειας" κρατήστε μικρό καλαθι...
Πρόκειται απλά για το νεο φρούτο της νεοταξίτικης δημαγωγίας!
Κι οσο για το βρισίδι στους δημόσιους υπαλλήλους τους βριζουν γιατι ξέρουν οτι τα 1000 ευρω που παιρνει ο δημόσιος υπαλληλος είναι το μονο αναχωμα που συγκρατεί και τους μισθους στον ιδιωτικο τομέα απο το να προσεγγισουν τους μισθούς των πολυαγαπημένων τους Κινας και Ινδίας.
Εκσυγχρονισμός και ευημερία δια της "τριτοκοσμικοποίησης" γινεται;;;;; Γινεται, γινεται λεει ο δημαγωγός!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger