Αρχική » » Καρχιμάκης - Τζότζολα: Τους ενώνει το κομματικό μαχαίρι ...του ΠΑΣΟΚ

Καρχιμάκης - Τζότζολα: Τους ενώνει το κομματικό μαχαίρι ...του ΠΑΣΟΚ

Ο κάθε υπάλληλος έχει δικαίωμα μετάθεσης, αλλά όχι και μετάταξης. Αυτό είναι δυνατόν μόνο για το συμφέρον της υπηρεσίας. Στην Ελλάδα δεν ισχύει, ως φαίνεται, τίποτε, τίποτε και πάλι τίποτε. Ούτε και φιλότιμο υπάρχει! Αν υπήρχε πολλοί "αγωνιστές" του γλυκού νερού θα είχαν πάει σπίτι τους και δεν θα είχαν την αναίδεια να καμαρώνουν για τα κατορθώματά τους. Ποια κατορθώματα; Είχαν στο χέρι το μαχαίρι κι έκοψαν από το πεπόνι αυτό που ήθελαν. Δεν το λέω για τον Καχριμάκη και τη ... Τζότζολα, αλλά για κάθε κομματικό οπαδό, κομματικοωφελημένο, κομματικοδίαιτο και κομματικοσυντηρούμενου αυτού του "έρμου" κράτους που το λένε ΕΛΛΑΔΑ.  Αν κατάφερε κάποιος με την κομματική ταυτότητα να πάρει μια θέση στο δημόσιο, κακώς βέβαια, πολύ κακώς, πετάγονται οι σημερινοί κομματάρχες και λένε ότι τα έφαγαν σε κοινό τραπέζι και κακώς τα φάγανε, αν τα φάγανε Τι πρέπει, όμως, να πούμε για κείνους που αποδεδειγμένα ωφελήθηκαν επαγγελματικά ή και οικονομικά; Όσο πιο ψηλά στον κομματικό μηχανισμό βρίσκεται κανείς, τόσο πιο καθαρός πρέπει να είναι, αλλά και να δείχνει. Αυτό ισχύει για τον Καρχιμάκη. "Σύντροφε" Καρχιμάκη, το είχες ανάγκη αυτό που έκανες; Φυσικά και ΟΧΙ. Η κομματική σου στράτευση σού εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον. Ποια ανάγκη είχες εσύ και η συντρόφισσά σου να εκθέσετε τον έλληνα ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, τον κομματικό μηχανισμό, τους συντρόφους υπουργούς σας και τον ίδιο τον αρχηγό του κόμματος; ΚΑΜΙΑ! Έπρεπε ήδη να είχες υποβάλει την παραίτησή σου!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger