Αρχική » » "Με έκαναν μέλος χωρίς να το ξέρω" - Σύγκρουση στη Βουλή

"Με έκαναν μέλος χωρίς να το ξέρω" - Σύγκρουση στη Βουλή


“Δεν συμμετείχα ποτέ στο ίδρυμα Καντάφι”, υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι ποτέ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του και επιπλέον ανέφερε ότι είχαν βάλει το όνομά του στο site του Ιδρύματος δίχως ο ίδιος να συγκατανεύσει. Απευθυνόμενος δε προς...
την αντιπολίτευση είπε: “Θεωρείτε το site του Καντάφι περισσότερο αξιόπιστο από τα όσα εγώ διαβεβαιώνω;”. 

Η αποκάλυψη του Νewpost.gr στις 22 Φεβρουαρίου 

Στις 22 Φεβρουαρίου το newpost.gr αποκάλυπτε για πρώτη φορά την "συμμετοχή" του έλληνα πρωθυπουργού στην ΜΚΟ του λίβυου ηγέτη δημοσιεύοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας της οργάνωσης του Μουαμάρ Καντάφι όπου ανάμεσα στα μέλη ήταν τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο πρώην ιταλός πρωθυπουργός Τζούλιο Αντρεότι. Η αποκάλυψη του newpost.gr έκανε τις επόμενες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ενώ την επόμενη ημέρα όλα τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών παρουσίασαν σε ρεπορτάζ τους την συμμετοχή Παπανδρέου στην οργάνωση Καντάφι. (Διαβάστε αναλυτικά)

Η παραίτηση και η επιβεβαίωση του Νewpost.gr 

Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη και υπό το βάρος της κρίσης που είχε ξεσπάσει στην Λιβύη ένας ένας οι πολιτικοί άρχισαν να εγκαταλείπουν τον Καντάφι και τις ΜΚΟ του. Προσωπικότητες από τη διεθνή πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο παραιτήθηκαν από τις θέσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου του φιλανθρωπικού ιδρύματος Saif al-Islam, του οποίου ιδρυτής είναι ο γιος του Λίβυου ηγέτη Καντάφι, όπως ανέφεραν οι TIMES στις 22 Φεβρουαρίου. 

Συγκεκριμένα οι TIMES στο ρεπορτάζ τους ανέφεραν πως «ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δήλωσε εχθές ότι δεν θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος» σημειώνοντας επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου είχε συναντηθεί με τον στρατηγό Καντάφι στη Λιβύη τον περασμένο Ιούνιο όπου υπέγραψε ένα στρατηγικό μνημόνιο για θέματα ενέργειας, κατασκευών και τουρισμού σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη κρίση χρέους της Ελλάδας. (Διαβάστε αναλυτικά την είδηση) 

Σύγκρουση στη Βουλή 

Πριν την χθεσινή ενημέρωσηςτου κοινοβουλίου από τον Πρωθυπουργό για την συμμετοχή της χώρας στις ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις στην Λιβύη ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος θέλησε να δώσει στοιχεία για την συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στο Ίδρυμα Καντάφι! 'Οπως όμως αποκάλυψε ο βουλευτής στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο Extra 3, τα στοιχεία δεν δέχτηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να παρουσιάσει στη Βουλή, με αποτέλεσμα τα στοιχεία να τα παρουσιάσει τελικά λίγο αργότερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger