Remake

Αν googlάρεις το Odyssey Down, στις πίσω σελίδες, θα δεις πως ήταν μια ταινία του Jean Claude van Damme, που πήγε άπατη και βγήκε μόνο σε βιντεοκασέτα το 1989. Η υπόθεσή της, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, πιθανόν και ο ίδιος έχει ξεχάσει... την αποτυχημένη αυτή παραγωγή.
Νομίζω ότι οι Αμερικανοί, που δίνουν πάντα σημασία στο θέαμα, πρέπει να έχουν έναν τύπο που να δίνει τα ονόματα στις ανά τον κόσμο πολεμικές τους επιχειρήσεις.Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι σκηνοθέτης ή οπωσδήποτε να έχει σχέσεις με το Χόλιγουντ. Έτσι, μπορεί και κάνει κάθε φορά, έναν πόλεμο, το μεγαλύτερο θέαμα. Το ίδιο έγινε στην Γιουγκοσλαβία, το ίδιο και στην άλλη υπερπαραγωγή, την Καταιγίδα της Ερήμου. Αν σκεφτείς, ότι οι καταιγίδες στην έρημο, είναι σπάνιες, θα καταλάβεις την ευρηματικότητα αυτού του ανθρώπου. Επίσης, η Αυγή της Οδύσσειας, είναι ανύπαρκτη στην ελληνική μυθολογία, άρα νομίζω πως ο τύπος απλά θαυμάζει τον Jean Claude van Damme. Θεώρησε αδικία που εκείνη η ταινία πήγε άπατη και σκέφτηκε να την λανσάρει διαφορετικά.
Μέσα από το έργο, η δυτικοευρωπαϊκή κυριαρχία, προβάλλει κυρίως το μήνυμα του "νέου στρατιωτικού ανθρωπισμού", όπως το ονομάζει ο Τσόμσκι. Αυτό το δόγμα, εν ολίγοις, νομιμοποιεί την χρήση βίας για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους. Το είδαμε πολλές φορές το ταινιάκι. Κακό remake, προβλεπόμενη σκηνοθεσία, χιλιάδες νεκροί κομπάρσοι. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger