Αρχική » » Προκαλεί συνεχώς τη Λευκωσία η Άγκυρα

Προκαλεί συνεχώς τη Λευκωσία η Άγκυρα

ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ των κυπριακών κομμάτων, αλλά όχι και της ίδιας της κυβέρνη­σης της Μεγαλονήσου, έχουν προκαλέσει οι νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου (Φώτο) εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την πρό­σφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο...
0 κ. Νταβούτογλου απευθυνόμενος στον Τσέχο ομόλογό του, ο οποίος του είχε ζητήσει να μην προβάλλει προσκόμματα επικαλούμενος θέματα «ασφαλεί­ας» για μια χώρα-μέλος της Ε.Ε. όπως είναι η Κύπρος, του είχε πει με ιταμό ύφος ότι η Κύπρος δεν πρόκειται ποτέ να καθίσει' στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία. Απειλώντας τον, του «υπενθύμισε» ότι αν παρευρίσκεται ο ίδιος στο τραπέζι της συνόδου αυτό οφείλεται ασφαλώς στη μεγαθυμία της Αγκύρας! 

«Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε πο­λύ μικρό χρονικό διά­στημα, που η Τουρκία αποκαλύπτει τις πραγ­ματικές της προθέσεις στο Κυπριακό, αλλά δείχνει και το μέγεθος των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει η Κύπρος» δήλωσε χθες ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού. Από την πλευρά του ο πρόε­δρος της ΕΔΕΚ Γιαν­νάκης Ομήρου δήλω­σε ότι αποκαλύφθηκαν για μια ακόμη φορά οι τουρκικές προθέσεις στο Κυπριακό, αλλά και η περιφρονητική συμπεριφορά, της Άγκυρας έναντι της Ε.Ε. Μάλιστα κάλεσε την Ένωση, της οποίας μέλος είναι η Κύπρος, «να επαναφέρει την Τουρκία σε τάξη».

ΕΦ. ΑΥΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger