Αρχική » » Τέλος η υποχρεωτική εισφορά των εν ενεργεία αξιωματικών και ανθυπασπιστών στις Ενώσεις Αποστράτων

Τέλος η υποχρεωτική εισφορά των εν ενεργεία αξιωματικών και ανθυπασπιστών στις Ενώσεις Αποστράτων

Ένα ζήτημα που είχε αναδείξει ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ε.Δ. (ΣΥΣΜΕΔ) και αφορά την κατάρ­γηση της υποχρεωτικής εισφοράς των εν ενεργεία αξιωματικών και ανθυπασπιστών στις Ενώσεις Αποστράτων φαίνεται πως κλείνει με βάση το... νόμο 3943 (Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατά­ξεις αρμοδιότητας υπουργείου Οικονομικών). Ο ΣΥΣΜΕΔ με ανακοίνωση του επικροτεί και χαιρετίζει με ικανοποίηση τη σχε­τική πρωτοβουλία για την κατάργηση της υποχρεωτικής εισφοράς των εν ενεργεία αξιωματικών στις Ενώσεις Αποστράτων, όμως από την άλλη αρκετοί απόστρατοι εκφράζουν προβληματισμό για το μέλλον και τη βιωσιμότητα των ενώσεών τους. 

ΕΦ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13
.............................................................................................................

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των εισφορών, των εν ενεργεία στρατιωτικών στις ενώ­σεις αποστράτων αποφάσισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας- σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών.Επρόκειτο για ένα πάγιο αίτημα των εν-ενεργεία στρατιωτικών, καθώς , ουσιαστικά υποχρεούνταν να συνεισφέρουν στις ενώσεις αποστράτων χωρίς να έχουν και ανάλογα οφέλη. Οι ανώτατοι αξιωματικοί υποχρεούνταν να καταβάλλουν εισφορά 1,5% και οι λοιποί αξιωματικοί και ανθυπασπιστές εισφορά 1%(επί του βασικού μισθού)στις ενώσεις αποστράτων. Οι εισφορές αυτές παρακρατούνταν από τον μισθό Ιανουαρίου. Μικρό το ποσό αλλά οι ενώσεις έκαναν γερό κομπόδεμα. 

ΚΩΖΑ-ΕΦ. ΕSPRESSO




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger