Αρχική » » ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Την Πέμπτη 14/4 βγήκε απόφαση για προσωρινή παύση της λειτουργίας της παράνομης κεραίας μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 10/5. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κανονικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε η κεραία δεν πρέπει να εκπέμπει σπέρνοντας την ακτινοβολία στα κεφάλια μας και των παιδιών μας αλλά πρέπει να ...
παύσει η λειτουργία της. Αυτό που έπρεπε δηλαδή να έχει κάνει οΔήμος Ιλίου εδώ και καιρό (δηλαδή τη προσφυγή για παύση λειτουργίας) το έκαναν οι ίδιοι οι κάτοικοι και το πέτυχαν. Έστω όμως και τη τελευταία στιγμή η Διοιήκηση του Δήμου παραβρέθηκε στη προσφυγή των κατοίκων. Επειδή όμως επιθυμούμε μια Διοίκηση που να είναι δίπλα μας και όχι πίσω από τον πολίτη στις εξελίξεις, που να μην κρύβεται πίσω από "πλαίσια" απαιτούμε, έστω και τη τελευταία στιγμή η Διοίκηση του Δήμου να βγεί τώρα μπροστά προασπίζοντας την υγεία και τα συμφέροντα των κατοίκων.
Το να βγεί τώρα μπροστά σημαίνει να βγάλει εκτός λειτουργίας με τον οποιοδήποτε τρόπο την εκπομπή της κεραίας μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 10/5 γιατί έχει ήδη χαρτί από το δικαστήριο όπου δικαιώνει τον αγώνα των κατοίκων. Αλλιώσ θα αναγκαστούμε να το κάνουμε όλοι εμείς προασπίζοντας την υγεία των παιδιών μας. Το δίκαιο (και το ηθικό και το νομικό) το έχουμε με το μέρος μας. Για αυτό λοιπόν:
1. Να μην επιτρέψουμε να γίνουμε εμείς και τα παιδιά μας πειραματόζωα!

2. Να μην θυσιάσουμε τις ελπίδες τις δικές μας και των παιδιών μας για μια καλύτερη ζωή στο βωμό του κέρδους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

3. Δεν μπορούν να συνυπάρχουν όλες αυτές οι κεραίες μαζί με όλους εμάς στη γειτονία μας. Για αυτό κάποιος πρέπει να φύγει από εδώ. Ή η κεραίες ή εμείς.


Υ.Γ: Ευτυχώς σήμερα το πρωί 17/4 με συντονισμένες ενέργειες των κατοίκων και παρουσία του Αντιδημάρχου Ιλίου και άλλων Δημοτικών Συμβούλων πετύχαμε τη προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης των δύο (2) κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέχρι τη τελική δικαίωση του αγώνα.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger