Αρχική » » Ο Γιώργος παρήγγειλε δημοσκόπηση

Ο Γιώργος παρήγγειλε δημοσκόπηση

Γράφει ο Νικόλαος - Κυριάκος Ζωντανός
Οι οριακές ισορροπίες που φαίνεται να διαμορφώνονται σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, εν αναμονή των κυοφορούμενων εξελίξεων με ένα πιθανό νέο μνημόνιο, αλλά και του ενδεχομένου ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, έχουν προκαλέσει έντονη κινητικότητα στο Μέγαρο Μαξίμου τις ...τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή να ζητηθεί από εταιρεία δημοσκοπήσεων με την οποία συνεργάζεται παραδοσιακά το Μέγαρο Μαξίμου, να διενεργηθεί μέτρηση για την απήχηση που θα έχουν στην κοινή γνώμη οι αυριανές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά στο «Ζάππειο 2», σε συνδυασμό με ερωτήσεις για την εικόνα του ίδιου και της Κυβέρνησης στην κοινωνία, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτιμούν ότι θα έχουν στα χέρια τους τα ευρήματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης το πρωί της Δευτέρας, μιας και πρόθεσή τους είναι να διενεργηθεί η μέτρηση από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Έτσι ώστε να συνυπολογίσει, εκτός από το «Ζάππειο 2», και τυχόν εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην κατεύθυνση της προσπάθειας της Κυβέρνησης να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των δανειστών της Ελλάδας, για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του συνολικού δανείου, σε συνδυασμό με μείωση του επιτοκίου δανεισμού.

Σε κάθε περίπτωση, στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει η εντύπωση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα προχωρήσει στις πρωτοβουλίες που επεξεργάζεται, μετά το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείεται η «D-Day» να είναι η Δευτέρα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger