Αρχική » » Να αποχωρήσουν πριν μας χρεοκοπήσουν .Ολοι!

Να αποχωρήσουν πριν μας χρεοκοπήσουν .Ολοι!

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Οι πολιτικοί μας από ότι καταλαβαίνω μάλλον έχουν αντιληφθεί ότι κυβερνάνε έναν λαό, που δεν τους έχει πλέον  καμιά εμπιστοσύνη  και καμιά εκτίμηση! Σε άλλες εποχές αν θα κάνανε μια στραβή, θα τους αγρίευε λιγάκι ο λαός, αλλά μετά από κανένα εξάμηνο θα του περνούσε ο θυμός και θα τους αγκάλιαζε ξανά…
Εδώ τα πράγματα όμως είναι πολύ σοβαρά! Από τη μια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχουν πιάσει πάτο, κυρίως τα μεγάλα κόμματα, και ο λαός περιμένει κάτι άλλο!  Ε, αυτό το άλλο εμφανίστηκε μαζικά και αγριεμένο  κατά πολλές χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα. Χιλιάδες λαού στο δρόμο χωρίς καμιά κομματική ετικέτα, μάλιστα πετάξανε και έξω από τη συγκέντρωση τους κάτι κόκκινες  παντιέρες που πήγαν να πουλήσουν ιδεολογία και να εισπράξουν  κανένα αγαθό χαϊβάνι …   

Τώρα λοιπόν οι πολιτικοί μας, μπροστά σε αυτή τη λαοθάλασσα αρχίσανε την ομοφυλοφιλική  προσέγγιση... Κοινώς αρχίσανε τα πούστικα!   Και δίκιο έχει ο κόσμος και είναι νέοι άνθρωποι και πρέπει να τους προσέξουμε, και διάφορες πολιτικές κατινιές για να προσεγγίσουν ένα τεράστιο ποσοστό λαού!  Το κάθε κόμμα φυσικά για το όφελός του.  Δεν κατάλαβαν όμως καλά!  Ο κόσμος τους φωνάζει το εξής  απλό που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν! Μαζέψτε τα και σηκωθείτε να φύγετε!  Ο λαός πέρασε σε μια ακραία αλλά υγιέστατη άποψη! Να καθαρίσει η εξουσία από όλα αυτά τα λαμόγια, γιατί αλλιώς δεν καθαρίζει ο στάβλος!  Βέβαια υπάρχουν και τα μαντρόσκυλα τύπου Πάγκαλου (αλήθεια τι προσφέρει αυτός ο κύριος στην πολιτική σκηνή;)  που θεωρούν αυτήν την παθιασμένη και ειρηνική έκφραση του λαού σαν ένα κατασκεύασμα του ίντερνετ που θα ξεφουσκώσει γρήγορα! 
Γενικά καταλάβατε τι θέλουν οι εκάστοτε κυβερνώντες; Θέλουν μια απεργία μιας δυο ημερών, να κατεβαίνουν οι "περήφανοι" αριστεροί με τις σημαίες ρόπαλα, και οι αναρχικοί με τις μολότοφ, να γίνεται φασαρία, κακό, να καίγεται ο κόσμος και να μην τολμάει κανένας να κατεβεί να δείξει την αγανάκτησή του, με τρόπο μαζικό και φανερό που να δείχνει  καθαρά τις διαθέσεις του λαού! Όσο οι πολιτικοί μας δεν δείχνουν  με τίποτε να καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση είναι δραματική και σκέπτονται, άλλος τι θα απογίνουν  τα κομματόσκυλά του, άλλος οι συνδικαλιστές του, και άλλος να σκέπτεται τι θα γίνει αν θα φύγει από το υπουργείο που είναι ζούγκλα έξω, και άντε να κρατηθούμε ακόμα λίγο,τόσο η αγανάκτηση του κόσμου θα γίνεται οργή και δεν θα θέλει να δει κανέναν από δαύτους! 
Ο  λαοπρόβλητος και αγαπητός Γιώργης που τριγύριζε με το ποδήλατο του μέσα στο λαό, πήγε να μιλήσει στα Καλάβρυτα και 2000 αστυνομικοί  τον φυλάγανε!   Πάει ξεφούσκωσε και το ποδήλατο και κρυβόμαστε πίσω από τις αστυνομικές κλούβες να μην μας βρει η …αγάπη του λαού!   Και κάτι τελευταίο που και αυτό είναι αποτέλεσμα της σύγχυσης που προσφέρουν στο λαό! Δεν σας έφταναν αυτά που δώσατε στους πολιτικούς και φάγανε; Τώρα θέλετε να ταΐσετε καλά και τους διαρρήκτες, και πήγατε και σηκώσατε τα λεφτά από τις τράπεζες;  Μμμ ωραία! Τα χάσαμε όλα και την ψυχραιμία μας μαζί! Βρε άμα χρεοκοπήσουμε τι θα αγοράζεις με το κομπόδεμα; Μπλουζάκια από το ΖΑRΑ ;  "Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια, με έχεις και κοιμάμαι, κοιμάμαι στα σανίδια".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger