Αρχική » » Ο Καμπουράκης “έβγαλε στη σέντρα” τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Ο Καμπουράκης “έβγαλε στη σέντρα” τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης, μετά τα μέτρα που παρουσίασε στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και τις αποκρατικοποιήσεις τις οποίες ανακοίνωσε ο Γιώργος Πεταλωτής, είναι το γεγονός ότι οι βουλευτές αλλά και οι υπουργοί δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να ...ανταποκριθούν στις προσκλήσεις που τους απευθύνουν οι δημοσιογράφοι, και να συμμετάσχουν σε μια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή.
Αυτό αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμπουράκης, που μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα καλύπτουν με επιτυχία την πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Μιλώντας λοιπόν στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής, ο Δημήτρης Καμπουράκης… έβγαλε στη σέντρα τα μέλη της Κυβέρνησης αλλά και του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία δεν θέλησαν να βγουν στην εκπομπή, και να μιλήσουν για το πώς διαμορφώνεται πλέον το πολιτικό σκηνικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχο πρόβλημα έχουν αντιμετωπίσει οι παρουσιαστές και άλλων εκπομπών, που διαπιστώνουν έλλειψη προθυμίας από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθούν δημοσίως για τις εξελίξεις, και να υπερασπιστούν τα δημοσιονομικά μέτρα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.


 
(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger