Αρχική » » Επίκαιρο όσο ποτέ το «Καληνύχτα Ελλάδα»

Επίκαιρο όσο ποτέ το «Καληνύχτα Ελλάδα»

Του Γιώργου Πιπερόπουλου
Ένα βιβλίο που μετά το ναυάγιο,Την παταγώδη αποτυχία, του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και Προέδρου Της Δημοκρατίας προβληματίζει και θέτει Πολιτικούς και Λαό ενώπιον των ευθυνών μας       Ο Γιώργος Πιπερόπουλος, τα τελευταία τριάντα χρόνια, σκύβει με...

αγάπη και ευαισθησία, αφουγκράζεται τις εσώτερες ανησυχίες του Νεο-Έλληνα και τις αποδίδει στη συνέχεια ως επιστήμονας της συμπεριφοράς με άρθρα σε πολλές εθνικές και περιφερειακές εφημερίδες και περιοδικά και με παρεμβάσεις σε ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα και δελτία ειδήσεων. Κατορθώνει και στον γραπτό και στον προφορικό του λόγο να είναι σύντομος, περιεκτικός, ερμηνευτικός και συνάμα διδακτικός.
Το βιβλίο που περιέχει 65 άρθρα, κυκλοφορεί από τον Αθηναϊκό εκδοτικό οίκο ΔΟΜΗ!
Το «καληνύχτα...Ελλάδα» χωρίζεται σε εννέα ενότητες που αντανακλούν τα τρέχοντα ψυχοκοινωνικά μας προβλήματα και μαζί τούς προβληματισμούς του συγγραφέα.
Η πρώτη ενότητα έχει τίτλο «Κοινωνικά Προβλήματα», η δεύτερη αφορά στο «Κράτος, τα Κόμματα και τους Πολίτες», η τρίτη στα «Προβλήματα της προσωπικής μας ζωής», η τέταρτη μας φέρνει από «Την Κούνια στη βιοπάλη», η πέμπτη τιτλοφορείται «Σχέση, Έρωτας, Γάμος, Διαζύγιο», η έκτη βλέπει με χιούμορ «Τον Έλληνα και το τιμόνι», η έβδομη έχει τίτλο «Όταν σκύβω μέσα μου», η όγδοη διαπιστώνει ότι «Μας αποκοίμισε η Τηλεόραση». Μετά από τις πικρές για τους Έλληνες και την Ελλάδα διαπιστώσεις σε επίπεδο προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό, η ένατη ενότητα, ο επίλογος, τιτλοφορείται από τον συγγραφέα «ΕΛΠΙΔΑ».
Το βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλου μας προβληματίζει και μας θέτει ενώπιον των ευθυνών μας.

Δικαιολογείται η ΕΛΠΙΔΑ;

Μπορούμε να αισιοδοξούμε; 

Υπάρχουν λύσεις στα φοβερά αδιέξοδα;
       Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, υπάρχουν οι Πολιτικοί που θέλουν και μπορούν να τις εφαρμόσουν;
      Εάν η απάντηση είναι ΟΧΙ, θα μάθουμε ποιοι πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ επειδή μας έφτασαν εδώ;

Οι προβληματισμοί και οι απαντήσεις, στις 312 σελίδες του βιβλίου:

«Καληνύχτα Ελλάδα»

Κυκλοφορεί στα Βιβλιοπωλεία, τιμή 15 ευρώ….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger