Αρχική » » Η σεναριολογία “χορεύει”

Η σεναριολογία “χορεύει”

Γράφει ο Εμμανουήλ Ζερβός
Η αυριανή Παρασκευή εξελίσσεται σε μια από τις κρισιμότερες «στιγμές στο χρόνο», για την Ελλάδα που δυσκολεύεται να ανασάνει από τη βαθιά κρίση την οποία βιώνουμε. Η αναγγελία της έκτακτης σύσκεψης Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Κάρολο Παπούλια, διαμορφώνει ένα ...
δραματικό σκηνικό, και πυροδοτεί σενάρια και φήμες.
Μετά τα ραντεβού του με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Από όσα είπε, έδειξε να πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές συμπτώσεις και συνθέσεις, ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα.
Η «ακτινογραφία» από την οποία πέρασαν χθες τα μέλη της τρόικας, την πρόταση ελπίδας του Αντώνη Σαμαρά, στο «Ζάππειο 2», δείχνει ότι οι Βρυξέλλες αναζητούν έναν άλλο οδικό χάρτη, ώστε να δοθεί ρεαλιστική λύση στην κρίση χρέους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και απειλεί με «σεισμό» το οικοδόμημα της ευρωζώνης.
Την «αγωνία» της Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη να μας ενημερώσει ότι ελλοχεύει άμεσα ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την ΟΝΕ, διαδέχτηκαν οι δηλώσεις Μέρκελ και Σόιμπλε, που έδειξαν ότι η Γερμανία προτάσσει το σενάριο στήριξης της Ελλάδας, όχι όμως χωρίς θυσίες.
Ο δε Γιώργος Παπανδρέου, από το Παρίσι όπου βρέθηκε, επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αφεθεί ήσυχη να δώσει τη μάχη, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της, και να ξεπεράσει το σημερινό αδιέξοδο.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αυριανή συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, η σεναριολογία… άρχισε να χορεύει. Από τις πρόωρες εκλογές μέχρι την κυβέρνηση προσωπικοτήτων, και ενώ η Αριστερά δείχνει διστακτική ως προς το να αποδεχθεί την πρόσκληση, και να είναι παρούσα στο Συμβούλιο Αρχηγών. Εν αναμονή των εξελίξεων…

(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger