Αρχική » » Κορυδαλλός ή Γουδί

Κορυδαλλός ή Γουδί


Ο Μίκης της Ελλάδας δεν είναι 87 χρονών, είναι ένας έφηβος. Τόση φλόγα, τόση πίστη σε ένα όραμα, τόσα χρόνια.Από κοντά οι καθηγητές Γιώργος Κασιμάτης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νότης Μαριάς, Κώστας Μπέης και Κώστας Χρυσόγονος.
Για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο Αθηνών δίνει βήμα για μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση. Ποτέ στο παρελθόν δεν συνέβη κάτι παρόμοιο.
Η κλειστή κάστα των Πανεπιστημιακών από σήμερα έχει ...
Άξιους Εκπροσώπους, Επιστήμονες, που απευθύνονται προς τους Έλληνες πολίτες.
Πάνω από 15000 χιλιάδες πολίτες άκουσαν τον Μίκη να κηρύττει έναν νέο Ανένδοτο Αγώνα και ότι “πρέπει και οι ζωντανοί να δώσουν το αίμα τους έτσι ώστε αυτή την ύστατη στιγμή να σώσουμε την πατρίδα από το επιχειρούμενο ξεπούλημα”. Να καλεί τους πολίτες σε μια ειρηνική επανάσταση που θα ανατρέψει το υπάρχον αρρωστημένο πολιτικό σύστημα. Σε μια αποστροφή του είπε “Αν μαζευτούμε 2 εκατομμύρια Έλληνες και φυσήξουμε θα φύγουν από εδώ”. Αποδομώντας παράλληλα και τον δημοκρατικό μύθο των Παπανδρέου, αναφέροντας ότι από το ίδιο σημείο το 1945 είχε ξεκινήσει ο αγώνας ενάντια στην τότε κυβέρνηση της ξενοκρατίας του Γεωργίου Παπανδρέου.
Ο Νότης Μαριάς έβαλε στο πλαίσιο των διεκδικήσεων της Ελλάδας το αναγκαστικό δάνειο και τις Γερμανικές αποζημιώσεις τις οποίες καμιά Ελληνική Κυβέρνηση ως τώρα δεν έχει διεκδικήσει αλλά και δεν έχει αποποιηθεί επισήμως λέγοντας χαρακτηριστικά “162 δις εκατομμύρια ευρώ μας χρωστούν οι Γερμανοί, ποιος είναι ο Δανειστής και ποιος ο οφειλέτης;”
Ο Γιώργος Κασιμάτης συγκλόνισε όταν ζήτησε συγνώμη για τους πανεπιστημιακούς που σήμερα απουσίαζαν λέγοντας ότι “προτιμούν τον αστικό κομφορμισμό ι τις καρέκλες τους αντί τον αγώνα” ... “ξεχνώντας ότι την μόρφωση που πήραν την οφείλουν στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό που στηρίζει με το υστέρημά του τα Δημόσια Πανεπιστήμια.
Το σίγουρο είναι ότι εδώ και μια βδομάδα κάτι γίνεται στην Αθήνα. Εκείνος που θα το αποκωδικοποιήσει, προστατεύοντας παράλληλα την πολιτική και ιδεολογική ανεξαρτησία του κινήματος των πολιτών, θα είναι και εκείνος που θα κυριαρχήσει πολιτικά. Χωρίς αναστολές και περιστροφές η μαζικότερη και ριζικότερη εκκαθάριση θα σώσει την αξιοπιστία όποιου κόμματος το θελήσει...
Μεγάλα παιδιά είμαστε πλέον και όλοι καταλαβαινόμαστε...
Ο θυμός είναι πλέον έκδηλος.
Και απέναντι στο δίλημμα του έργου προέδρου του ΣΕΒ:
Φτωχοποίηση ή Φτώχεια;
η απάντηση είναι μία:
Κορυδαλλός ή Γουδί;


Κριός ο Πολιορκητικός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger