Αρχική » » Το Μαξίμου… δεν διαβάζει πια “Ελευθεροτυπία”

Το Μαξίμου… δεν διαβάζει πια “Ελευθεροτυπία”


Γράφει η Μαρίκα Λυσιάνθη
Το σώμα των εφημερίδων που φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου, θα μετράει λίαν συντόμως… μια λιγότερη. Με δεδομένη τη φόρα που έχει πάρει η «Ελευθεροτυπία», κρατώντας ψηλά το λάβαρο της έντυπης κριτικής στην Κυβέρνηση και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, δύσκολα θα αντέχουν την ...
ψυχολογική φθορά, να αντικρίζουν και δια ζώσης, σε καθημερινή βάση, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που ίδρυσε ο Χρήστος Τεγόπουλος, και «τρέχει» σήμερα η Μάνια.
«Απόπειρα τρομοκράτησης του λαού από την Κυβέρνηση, προκειμένου να δεχθεί η κοινωνία τα μέτρα. Ωμός εκβιασμός με μπαμπούλα εξόδου από το ευρώ», αναφέρει… χωρίς περαιτέρω σχόλια, το βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της «Ελευθεροτυπίας», η οποία την Τρίτη, μετά την ανακοίνωση των φορολογικών μέτρων και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, είχε μιλήσει για τη «λεηλασία μιας χώρας», δηλαδή… της δικής μας.
Απελευθερωμένη από την αναζήτηση τήρησης πολιτικών ισορροπιών, η «Ελευθεροτυπία» δείχνει νααντιλαμβάνεται περισσότερο αυθεντικά τον κοινωνικό σφυγμό της εποχής, σε σχέση με τις εφημερίδες της Αντιπολίτευσης, αλλά και εκείνες  που συνεχίζουν να δίνουν… χρόνο στο ΠΑΣΟΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger