Αρχική » » Τι αναμένεται να δηλώσει η υπουργός Παιδείας για τη νέα γκάφα της...

Τι αναμένεται να δηλώσει η υπουργός Παιδείας για τη νέα γκάφα της...

Άννα Διαμαντοπούλου: "Πράγματι, οι έλληνες μαθητές εξαπατήθηκαν, καθώς δεν αναγνωρίζεται από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού το απολυτήριο που απέκτησαν οι απόφοιτοι Λυκείου μέσω των ενδοσχολικών εξετάσεων, που θεσμοθέτησε φέτος το υπουργείο που διευθύνω. Όντως, 4500 μαθητές που επέλεξαν να πάρουν το απολυτήριό τους μέσω των ενδοσχολικών εξετάσεων και χωρίς να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις βρίσκονται στον αέρα, αφού το απολυτήριό τους δεν γίνεται δεκτό από κανένα πανεπιστήμιο των χωρών της ΕΕ. Ομολογώ ότι δεν το είχαμε προβλέψει κατά το σχεδιασμό, δεχθείτε κι εσείς όμως, ότι έτσι προστατεύουμε τη διαφυγή συναλλάγματος στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, αποφεύγεται η..."
διαφυγή των καλών μαθητών της χώρας. Μπορεί πολλοί να εξαναγκάζονται να μείνουν να παλέψουν με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και να απογοητεύονται από τον πρώτο χρόνο φοίτησής τους, αλλά σας διαβεβαιώ ότι το δικό μου παιδί δεν θα περάσει αυτή τη βάσανο. Γι᾽αυτό προνόησα και παρακολουθεί το διεθνές πρόγραμμα IB (International Baccalaureate)...


Δια την ευφάνταση δήλωση: Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger