Αρχική » » «Ιφιγένεια» ο Παπακωνσταντίνου

«Ιφιγένεια» ο Παπακωνσταντίνου

Η πλειοψηφία των πολιτών, αλλά και η πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να φύγει… χθες! Οι κατηγορίες που του προσάπτουν ουκ ολίγες: αλαζόνας, έκανε του κεφαλιού του χωρίς να ενημερώνει τους βουλευτές και πολλές φορές ούτε τους υπουργούς, αποτυχημένος γιατί όλα τα...
μέτρα έχουν πέσει έξω, κι άλλα πολλά.
Δεν ξέρουμε και δεν πιστεύουμε ότι με την επιβεβλημένη πλέον «θυσία» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης του μνημονίου. Το αντίθετο.
Το μνημόνιο 2 είναι ότι πιο επαχθές θα μπορούσαν να φέρουν οι κυβερνώντες. Γι΄ αυτό κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ λένε ότι θα «λυτρωθεί» ο Παπακωνσταντίνου αν τον διώξει ο πρωθυπουργός. Το μέλλον του κατ΄ ευφημισμόν «τσάρου» της οικονομίας είναι αβέβαιο. Κι αυτό διότι στην περίπτωση που δεν τον διορίσει ο Παπανδρέου σε κάποιο άλλο υπουργείο, τότε θα πρέπει να ψάξει για δουλειά μιας και δεν είναι βουλευτής.

1 σχόλια:

  1. KAI TOTE ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger