Αρχική » , » Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....

Χθες συζητούσα με κάποιο γείτονα για την κατάσταση.
Μου είπε ότι ο ΓΑΠ το 1985 έπαιρνε την παρέα του, πήγαινε σε διάφορες ταβέρνες, έτρωγαν 150,000 δρχ. και έφευγαν χωρίς να πληρώσουν τίποτε. Μου ονόμασε μάλιστα μία ταβέρνα στα Μεσόγεια που ο καταστηματάρχης ήταν γνωστός του. Από την εποχή εκείνη η καθεστωτική αντίληψη του κράτους ήταν στο μυαλό του ΓΑΠ.
Ο Ανδρέας κατόρθωσε σε εννέα χρόνια να πτωχεύσει την Ελλάδα, να ...

διαλύσει την αξιοκρατία, να φτιάξει Κανταφικό κράτος, να χάσει την μεγάλη ευκαιρία των Ευρωπαϊκών κονδυλίων και στο τέλος να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Αυτός είναι ο βασικός συντελεστής της καταστροφής της Ελλάδος. Θλίβομαι όταν λένε ότι ο Ανδρέας ήταν πατριώτης ή ότι είχε φιλολαϊκή πολιτική. Ο μεγαλύτερος Τσαρλατάνος πρωθυπουργός της Ελληνικής Ιστορίας
Ο Ανδρέας ήταν ένας «Bon viveur»;ή στη γλώσσα μας καλοπερασάκια σας, που με τις πλάτες των ΗΠΑ δούλευε ένα ολόκληρο Λαό. Με ξένα χρήματα και δανεικά έκανε τον πατριώτη ώσπου καταχρέωσε την Πατρίδα.
Όλοι γελούσαν μαζί του στην Ευρώπη και τον θεωρούσαν αναξιόπιστο
Στην εποχή του ο τύπος κατακιτρίνισε, τα ξενοκίνητα μεγάλα κανάλια έκαναν την παρουσία τους, ο Αυριανισμός έγινε το σήμα της παραπληροφόρησης και της πολιτικής όξυνσης, ο κομματικός συνδικαλισμός καθιερώθηκε. οι Κοσκωτάδες έκαναν την εμφάνιση τους, η τρομοκρατία άνθησε , η ρεμούλα πέρασε από το κόμμα στην δημόσια ζωή του τόπου, οι αξιωματούχοι διευκόλυναν την είσοδο των ναρκωτικών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε διακοσμητικό στοιχείο, το πιστοποιητικό ποινικού μητρώου έπαυσε να ισχύει, η αστυνομία διαβρώθηκε από λαμόγια, οι μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών δρούσαν ανενόχλητες, οι νέοι μας σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασυδοσίας άφηναν την πνοή τους στην άσφαλτο.
Τα νέα τζάκια του πλούτου και της διαπλοκής φτιάχτηκαν από το πουθενά
Ο Πρασινοφρουρός ήταν ο δυνάστης, ο γκεσταπίτης ενός σάπιου συστήματος. Τη μεγαλύτερη ζημιά την έκαναν και την κάνουν οι ρομαντικοί που πίστευαν ότι ο Παπανδρέου ήταν ο μέγας δημοκράτης. Ορισμένοι από αυτούς είχαν λουλούδια αλλά φορούσαν πράσινα μυωπικά γυαλιά και δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι έβαζαν πλάτη σε κάποιον που διέλυε την Ελλάδα.
Σιγά σιγά οι σοβαροί κεντρώοι άφησαν το ΠΑΣΟΚ. Παρέμειναν οι ευεργετημένοι που ήδη είχαν εκτεθεί σαν κομματόσκυλα, αυτοί που είχαν σχέση με την εξουσία και αυτοί που συνεργάζονται με την παγκοσμιοποίηση. Με λίγα λόγια τέλειωσε το λάδι και έμεινε η μούργα.
Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά στην περίπτωση μας έχουμε πολιτική δικτατορία.
Όταν είχαμε Στρατιωτική δικτατορία κανείς δεν μπορούσε να την ανατρέψει γιατί «ο Έλληνας ήταν και είναι κότα¨ και επί πλέον είχε να φάει. Η Δημόσια μηχανή δούλευε , η συναλλαγή είχε περιοριστεί στο ελάχιστο και οι Συνταγματάρχες σεβάστηκαν το χρήμα του Λαού.
Για να πέσει η στρατιωτική χούντα κινητοποιήθηκε ο Big Brother, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες , η παγκόσμια στοά, και οι προδότες που παίρνουν εντολές από τα ξένα κέντρα.
Το ότι οι Συνταγματάρχες δεν την κοπάνησαν, δεν ζήτησαν χάρη και ανέλαβαν την ευθύνη τους, δείχνει και την ποιοτική διαφορά διακυβέρνησης μεταξύ της στρατιωτικής και πολιτικής χούντας.
Το άσχημο είναι ότι την πολιτική χούντα δεν μπορεί να την ανατρέψει κανείς, γιατί υπακούουν στον.Big Brother.Τα ΜΜΕ όπως και στη περίπτωση της Στρατιωτικής Χούντας δεν γράφουν εναντίον των καθεστώτων.
Ο Σημίτης ήταν αυτός που υποθήκευσε την Ελλάδα. Οι λοιποί πρωθυπουργοί ήσαν ασήμαντα ανθρωπάκια.
Τέλος ο αρχιπροδότης είναι ο ΓΑΠ, που όσα μέτρα παίρνει αποβλέπουν αφενός μεν στο να μαζέψει γρήγορα τα χρήματα που προορίζονται για τους τοκογλύφους, από τα οποία έχει να λάβει μεγάλα ποσοστά, αφετέρου δε στη κάμψη της αντίστασης του εξαθλιωμένου λαού στον επερχόμενο διαμελισμό της Χώρας.
Σοβαροί Έλληνες που είναι πραγματικοί Δημοκράτες δεν πρέπει να ανήκουν σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα. είτε θεωρούν
Σαν Δημοκράτες θεωρούνται οι Έλληνες που είναι πατριώτες, πιστεύουν στους νόμους, προστατεύουν την αξιοκρατία, έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης και του κοινωνικού κράτους, είναι ενεργοί πολίτες και θεωρούν την εργασία σαν μέσο προόδου και ευημερίας


Στέργιος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger