Αρχική » » Ένας παγκόσμιος αστέρας ονόματι Ρομπόπουλος

Ένας παγκόσμιος αστέρας ονόματι Ρομπόπουλος

Λίγο καθυστερημένο αλλά καλό. Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι έσκασε στις Βρυξέλλες η είδηση, ότι οι βουλευτές Ρομπόπουλος και Αθανασιάδης αρνούνται να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο. Λίγο αργότερα, στο αίθριο των δημοσιογράφων στο κτίριο του συμβουλίου ένας απεσταλμένος της Wall Street Journal πλησίασε έναν Έλληνα συνάδελφο του και του ζήτησε το τηλέφωνο του Ρομπόπουλου. Εκείνος απόρησε αλλά του το έδωσε. Καταχαρούμενος ο αμερικανός πήρε επί τόπου το Ρομπόπουλο, μίλησε ...
μαζί του, είπε χίλια ευχαριστώ στον Έλληνα συνάδελφο του και τηλεφώνησε αμέσως στον αρχισυντάκτη του, στη Νέα Υόρκη. Εκείνος έβγαλε επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού και έδωσε συγχαρητήρια στον δημοσιογράφο του, τόσο ηχηρά, ώστε να τα ακούσει και ο Έλληνας δημοσιογράφος που βρισκόταν σε μισό μέτρο απόσταση. Ύστερα τον έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα και εκείνος άρχισε να υπαγορεύει αυτά που είπε ο Ρομπόπουλος, δηλαδή ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο ο κεραυνοβολημένος Έλληνας δημοσιογράφος, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια μίνι-συνέντευξη με το Ρομπόπουλο μπορούσε να προκαλέσει τέτοια ηδονή, ρώτησε το συνάδελφο του γιατί τόση χαρά για να εισπράξει την ενθουσιώδη απάντηση: «προλάβαμε το πρακτορείο Reuters!» 
Για λίγες ώρες, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θωμάς Ρομπόπουλος ήταν ο πιο περιζήτητος συνομιλητής στον κόσμο, και μπορεί να γράψει στο βιογραφικό του, πως με τις δηλώσεις του έριξε το ευρώ. Για να είμαστε δίκαιοι όμως θα πρέπει να πούμε πως κάθε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που το σκεφτόταν για το μεσοπρόθεσμο είχε ως σήμερα την δική του ευκαιρία για το τέταρτο παγκόσμιας δημοσιότητας.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που μίλησε στο CNN, το BBC και την ARD έβγαλε και αναμνηστικό δελτίο τύπου που ξεκινάει με τη φράση: «Σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα…»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger