Αρχική » » Η Ελλάδα που αντιστέκεται. Ακόμη…

Η Ελλάδα που αντιστέκεται. Ακόμη…

Γράφει ο Μάνος Οικονομίδης
Ήταν ένα στοίχημα με προκαθορισμένη απόδοση κέρδους… Η σημερινή εντυπωσιακά ογκώδηςσυγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Έστειλε μηνύματα, εκκωφαντικά και ξεκάθαρα, ακόμη και σε εκείνους που επιμένουν να κάνουν ότι…
δεν ακούνε καλά. Στη δε εποχή της άνθησης των social media, το μήνυμα που έφυγε από την Αθήνα, ακούστηκε ηχηρά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η εθνική αγανάκτηση των Ελλήνων κατά ενός Μνημονίου μειωμένης εθνικής αξιοπρέπειας, αποτυπώθηκε τόσο στη μαζικότητα της συγκέντρωσης, όσο και στο διεκδικητικό πάθος των συνθημάτων που ακούγονταν.
Κυρίως όμως, στην κρυστάλλινη απαίτηση «θέλουμε πίσω την Ελλάδα». Μια Ελλάδα που προσπάθησαν να μας πάρουν. Όπως προσπάθησαν να θολώσουν και τη ματιά των γενιών που έρχονται προς ένα καλύτερο μέλλον.
Και επειδή το μέλλον ανήκει σε εκείνους που το προετοιμάζουν, και σπεύδουν εγκαίρως να το διεκδικήσουν, η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι έστειλαν απόψε ένα ηχηρό μήνυμα: Το μέλλον μας δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger