Αρχική » » 285.000 ετησίως ο μισθός του Ομπάμα, 280.000 του Παπούλια. Αίσχος Πρόεδρε που κάνεις και μαθήματα Ελληνισμού

285.000 ετησίως ο μισθός του Ομπάμα, 280.000 του Παπούλια. Αίσχος Πρόεδρε που κάνεις και μαθήματα Ελληνισμού

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Κάρολος Παπούλιας με τον Μπαράκ Ομπάμα πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή και οι δύο βρίσκονται σε προεδρικό θώκο; Η απάντηση είναι ότι αμείβονται ετησίως με σχεδόν τον ίδιο μισθό. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, ο κ. Παπούλιας παίρνει 280.000 ευρώ ετησίως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάτι λιγότερο από...
285.000 ευρώ (400.000 δολάρια).
Ο πρόεδρος της “ψωροκώσταινας” της χρεοκοπημένης Ελλάδας. Ο πρόεδρος που είχε την δυνατότητα να στείλει σπίτι του (και στο Γουδή μετά) τον ΓΑΠ όταν αυτός παραιτήθηκε (για να το πάρει πίσω μετά, όταν δεν συμφώνησε για την “συγκυβέρνηση”). Ο πρόεδρος που γυρνάει τον κόσμο και κάνει μαθήματα “Ελληνισμού” και “πατριωτισμού” δίνοντας συμβουλές και οδηγίες σε όλους, αλλά δεν παραιτείται από την θέση του “τίποτα” που πρεσβεύει για να γλυτώσουμε έξοδα πλέον των 1.500.000ευρώ ετησίως (μισθός, έξοδα φύλαξης, μέγαρο, ταξίδια, φιλοξενίες, διάφορα έξοδα κλπ). Ούτε καν έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί του μισθού του (ας κρατήσει 1.000 ευρώ για να ζει).
Αλλά βέβαια ίσως να μην σου έχει περάσει από το μυαλό ότι είναι πρόκληση ο λαός να μην έχει να φάει, οι συνομήλικοι σου να βλέπουν τις συντάξεις των 600 ευρώ να φορολογούνται, οι νέοι να μην έχουν μέλλον, η κυβέρνηση ανενόχλητη να ξεπουλά τη πατρίδα που σε πληρώνει, και εσύ να αμείβεσαι το ίδιο με τον Πλανητάρχη, ο οποίος στο κάτω κάτω, και πλανητάρχης είναι, και ασκεί εξουσία και έχει ευθύνες, και έχει έστω κάτι να διοικήσει εκτός από τον μάγειρα του.
Ακούει κανείς εκεί στο Μέγαρο κύριε πρόεδρε του τίποτα και των 280.000 ευρώ ετησίως. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger