Αρχική » » Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη (και όχι μόνο)

Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη (και όχι μόνο)

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός   

Η είδηση …

Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την αφήγηση (στο Βήμα της Κυριακής) της κ. Ρεντάρη βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ στον νομό Έβρου.
«Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου πετούν πέτρες, γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό. Ένας μάλιστα είχε και μια ντουντούκα και την έβαλε στο αφτί μου και με εξύβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειρονομούσε...
εναντίον μου. Εγώ που τίποτε δεν με φοβίζει έπαθα εκείνη την ημέρα σοκ.
Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών. Φαίνονταν «αγανακτισμένοι», δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε μασκοφόρο ούτε τίποτε. Ήταν ηλικιωμένοι-το καταλαβαίνετε;-αυτοί που μας πετούσαν τα αβγά και τα γιαούρτια. Αυτό ήταν το τραγικό».

Ο σχολιασμός …


Δυστυχώς κ. Ρεντάρη θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές (ειδικά της περιφέρειας) του κυβερνώντος κόμματος να είστε πιο υπεύθυνοι μια και δεν προέρχεστε από διαπλεκόμενα πολιτικά τζάκια και οικογενειοκρατίες!                                          
Οι ψηφοφόροι σας ποτέ δεν θα σας συγχωρέσουν ότι συναινέσατε ως άβουλοι “παλαμοκρουστές” στις μεθοδεύσεις και στο ξεπούλημα της ζωής τους και της χώρας μας από τους “Χαρβάτους” και τους “χωρίς ούτε ένα εργασιακό ένσημο” λελέδες της κυβερνητικής παρέας!!!
Αυτοί όλοι έχουν ήδη έτοιμες λύσεις με διασυνδέσεις και περιουσίες στο εξωτερικό και θα την κάνουν την ώρα της κρίσης του λαού. Όμως όλοι εσείς οι επαρχιώτες όπως σας αποκαλούν περιφρονητικά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις (οι ευνοημένοι και οι γνωστόφατσες των τηλεπαραθύρων των εργολαβοκαναλαρχών), θα μείνετε και θα πληρώνετε μια ζωή και για αυτούς!                      
κ. Ρεντάρη να είστε σίγουρη ότι ο μόνος που μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα (και θα μπορεί ακόμα και όταν θα πάψει να έχει την βουλευτική αστυνομική προστασία) απολαμβάνοντας τις επευφημίες και τον θαυμασμό μας είναι ο κ. Κουρουμπλής μια και είχε την λεβεντιά και το θάρρος να “δει” και να πει όχι στους προδότες!!! Τελειώνοντας θέλω να σκεφτείτε αν αυτή η πρόσκαιρη αίσθηση της εξουσίας που έχετε αξίζει για να σας στιγματίσει σαν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής σας αλλά το χειρότερο ότι η συμμετοχή και η συναίνεση σας στα απεχθή δρώμενα  υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας!!! 

Μετά τιμής
Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger