Αρχική » , , » Εύφημο μνεία στους Ευζώνους για τη στάση τους στα επεισόδια

Εύφημο μνεία στους Ευζώνους για τη στάση τους στα επεισόδια

Εύφημο μνεία στους Ευζώνους για τη στάση που τήρησαν στη διάρκεια των «απαράδεκτων και καταδικαστέων προσφάτων επεισοδίων»στο κέντρο της Αθήνας απένειμε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, με την ευκαιρία της επίσκεψής του...
στην Προεδρική Φρου­ρά. Της ίδιας ηθικής αμοιβής έτυχαν οι Εύζωνες από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για τους Ευζώ­νους μας, οι οποίοι κρατούν ζωντανή την ιστορική μνήμη και με την αφοσίωση τους στο καθήκον και τον σεβασμό τους σε αρχές και αξίες μας κάνουν περήφανους στο εσωτε­ρικό και το εξωτερικό. «Δεν έχουν παρακμάσει όλα. Οι Εύζωνοι μαζί με ισχυρό κομμάτι της νεολαίας μας δείχνουν τον δρόμο της ελπίδας και τους οφείλουμε συγχαρητήρια». Ο κ. Μπεγλίτης απηύθυνε μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και βοηθείας προς την Προεδρική Φρουρά, εκ μέρους του υπουργείου Εθνι­κής Άμυνας, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της συνταξιοδότησης προσωπικού. Απαντώντας σε ερώτηση για την κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών, ο υπουργός υπενθύμισε ότι ευρισκό­μενοι σε στρατιωτικό χώρο δεν πρέ­πει να εμπλακούμε στα μικρά. «Είμαι εδώ για να αναδείξω τα μεγάλα» σημείωσε. 


ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger