Αρχική » , , » Αδυναμία Πληρωμής από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Αδυναμία Πληρωμής από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Μετέωρη και η καταβολή των μερισμάτων γ' τριμήνου μετά τη μείωση κατά 20%ΑΔΥΝΑΜΙΑ να καταβάλει το «πετσοκομμένο» μέρισμα στους δικαιούχους του δήλωσε χθες η διοίκηση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, έχοντας αρχικώς παρα­πληροφορήσει τους μερισματούχους ότι η καθυστέρη­ση οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα αντί της έλλειψης...

κονδυλίων, όπως αποσαφηνίζεται. «Κατεβλήθη προσπάθεια εξεύρεσης χρηματικού πο­σού, όμως λόγω αντικειμενικής δυσκολίας τούτο δεν κατέστη δυνατό. Η συνεργασία με το υπουργείο Οικο­νομικών για εξεύρεση λύσης συνεχίζεται», αναφέρει στη χθεσινή ανακοίνωση του το ΜΤΣ. Είναι προφανές πως η καταβολή των χρημάτων του τρίτου τριμήνου του μερίσματος που έπρεπε να έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αρχές Ιουλίου παρα­μένει μετέωρη, καθώς ομολογείται ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια. 

Μάλιστα, η διοίκηση του ΜΤΣ με προηγούμενη ανα­κοίνωση εμπαίζει τους μερισματούχους. «Δεν θα καταστεί δυνατή η καταβολή του μερίσματος γ' τριμήνου στις 5 Ιουλίου, λόγω τεχνικού προβλήματος. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το δυνατό συντομότερο, με πιθανή ημερομηνία την 11 η ή την 12η Ιουλίου σημείωσε. Οι ευθύνες τόσο της ηγεσίας των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών όσο και της διοίκησης του ΜΤΣ είναι μεγάλες, αφού προ μηνών ελήφθησαν μέ­τρα, υποτίθεται, προκειμένου να μπορεί να συνεχισθεί η καταβολή του μερίσματος με μεγαλύτερο και επώδυνο αυτό της μείωσης του κατά 20%. 

Επίσης, ενώ έχουν εντοπισθεί σοβαρά προβλήματα που αμφισβητούν τη βιωσιμότητα του Ταμείου, ουδεμία ενέργεια έχει γίνει για την εξυγίανσή του πέραν των περικοπών. Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενό­πλων Δυνάμεων καλεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει αν τελικώς υπάρχει σχέδιο διάσωσης του ΜΤΣ ή οδηγείται στον γκρεμό. 





ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger