Αρχική » » Δείτε πόσο σοβαρά μας παίρνουν

Δείτε πόσο σοβαρά μας παίρνουν

Το ενδεχόμενο μια ελεγχόμενης χρεοκοπίας, επιλεκτικής, όπως την αναφέρουν, εξετάζουν για πρώτη φορά, ΔΝΤ και Ευρώπη, βλέποντας ότι η υπόθεση της Ελλάδας δε βγαίνει πουθενά.Το βασικό σενάριο που συζητείται στις Βρυξέλλες είναι αυτό της επαναγοράς του ελληνικού χρέους ή την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι τράπεζες με άλλα μεγαλύτερης διάρκειας. Το Eurogroup συνεδριάζει και θα γίνουν ανακοινώσεις μετά τις 11 το βράδυ, ωστόσο, το παρασκήνιο είναι έντονο και οι συγκρούσεις της ΕΚΤ με τη Γερμανία σφοδρές.Μέσα σ’ αυτό το κλίμα προσπαθεί ο άμοιρος κ. Βενιζέλος να…
ελιχθεί αλλά μόνο σφαλιάρες τρώει, όπως …διαπιστώνουμε και στην φωτογραφία. Η συνάντησή του το πρωί με τον Ολι Ρεν δεν έβγαλε ειδήσεις απλά ο Ευρωπαίος επίτροπος πίεσε ακόμη περισσότερο για να υλοποιηθεί το μεσοπρόθεσμο, δηλαδή οι αποκρατικοποιήσεις και ο ξεπούλημα περιουσίας μαζί με το σκληρό φορολογικό πακέτο.
Οι κ.κ. Βενιζέλος και Ρεν συζήτησαν επίσης για την τεχνική βοήθεια που θα παράσχουν η Επιτροπή και τα κράτη – μέλη στην Ελλάδα για την εφαρμογή του προγράμματος. Πρόκειται δηλαδή για τους τοποτηρητές που θα μπουν και θα κάνουν κουμάντο, αδιαφορώντας ακόμη και για το τι θέλει ο κ. Βενιζέλος.
Την ίδια στιγμή επιμένουν οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί στην εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών στο νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα ενώ ο Ζαν Κλωντ Τρισέ, επιμένει και αυτός στην σκληρή γραμμή του για άμεσες αποφάσεις αλλά και για αλλαγή κατεύθυνσης που θα οδηγήσει σε ασφαλή απόφαση χωρίς την παραμικρή υπόνοια πιστωτικού γεγονότος.
Η νύχτα ίσως βγάλει πολλά, ίσως δεν βγάλει και τίποτε και πάνε όλα για Σεπτέμβρη αφήνοντας την Ελλάδα να βράζει στο ζουμί της.
Την ώρα που η Ευρώπη παίζει τις κουμπάρες, ο Βενιζέλος αστειεύεται με τον Γιουνκέρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger