Αρχική » » Εισαγγελική παραγγελία για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Εισαγγελική παραγγελία για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Tην παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αποκάλυψη των «Επικαίρων» για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από... «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και τέθηκε σε εφαρμογή με τη συμμετοχή Ελλήνων. 
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, ανέθεσε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ των «Επικαίρων», στα οποία περιλαμβάνονται τα άκρως απόρρητα Ειδικά Δελτία Ενημέρωσης της ΕΥΠ Νο 53/13 Ιανουαρίου 2009 αλλά και Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009.
Η Εισαγγελία έλαβε υπόψη τα στοιχεία των δημοσιευμάτων και τα θεώρησε επαρκή προκειμένου να διεξαχθεί σχετική έρευνα, η οποία και ανατέθηκε σε εισαγγελέα εφετών. Στην έρευνα είναι βέβαιο ότι θα ζητηθεί και η συνδρομή της ΕΥΠ, προκειμένου να διευκρινιστεί η πηγή των πληροφοριών αλλά και να κατατεθούν όποια συμπληρωματικά στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση.
Όσοι Έλληνες εμπλέκονται, πέραν της εσχάτης προδοσίας, κατηγορούνται και για την οργάνωση συνωμοσίας εις βάρος της χώρας, όπως ορίζεται και τιμωρείται βάσει του άρθρου 135 παρ. 2.
Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο που δημοσίευσαν τα «Επίκαιρα» η ΕΥΠ είχε λάβει γνώση από την FSB (τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας), «πως μία ομάδα έχει αποκαλύψει σχέδιο επίθεσης εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».
Στην ίδια έκθεση γίνεται λόγος για αντιπαράθεση των Ρώσων πρακτόρων με ομάδα που παρακολουθούσε το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger