Αρχική » » Δεν πάει άλλο!... ή αυτοί ή εμείς!!!!

Δεν πάει άλλο!... ή αυτοί ή εμείς!!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Βλέποντας τα βραδινά δελτία ειδήσεων αναρωτήθηκα για το πως μπορούμε και είμαστε ακόμα ψύχραιμοι με όλα αυτά τα τραγελαφικά και απίθανα που ακούμε αλλά και αφήνουμε να μας συμβαίνουν. Δεν μπορεί κάτι μας ποτίζουν ή μας ψεκάζουν και μας κρατούν σε καταστολή και συνεχίζουμε να είμαστε στον "κόσμο" μας...
και αραχτοί στους καναπέδες μας!!!
Άκουγα τις περιπτώσεις για την εφαρμογή από 1η Σεπτεμβρίου του Φ.Π.Α στα είδη διατροφής δηλ. για το πότε υπάρχει η επιβάρυνση του 13% και πότε του 23% και αναρωτιόμουν ποιος νοσηρός εγκέφαλος τα σκέφτηκε όλα αυτά και το κυριότερο τι προσδοκά από αυτό το μπάχαλο!
Έμεινα εμβρόντητος από τις δηλώσεις των ηλιοκαμένων υπουργών (πολλοί από αυτούς μοιάζουν με τους πάντα φρεσκοξυρισμένους γκάνγκστερ του Αμερικανικού κινηματογράφου) με τα Θα .. τα Αν … και τις άλλες παπαρολογίες που λένε και αναρωτήθηκα το τι θα πρωτοπληρώσουμε αυτό τον μαύρο Σεπτέμβρη που έρχεται!.. τα ακριβότερα είδη διατροφής; τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ; τα σχολικά των παιδιών ή τα μπουγιουρντί της εφορίας με τις έκτακτες εισφορές;
Όλοι νοιώθουμε πλέον να μας σφίγγει μια θηλιά στο λαιμό και είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό στις αυτοκτονίες και στα εγκεφαλικά, τα νούμερα εκτινάχθηκαν προς τα πάνω!
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας δούμε τα πράγματα με την απλή λογική!... όλοι αυτοί οι "κύριοι" είναι απλοί διαχειριστές και εντολοδόχοι άλλων συμφερόντων αφού συστηματικά: φάσκουν και αντιφάσκουν, αυτοαναιρούνται, τρώγονται μεταξύ τους, είναι ασόβαροι, εκτός πραγματικότητας και το βασικότερο, υποτιμούν ξεκάθαρα την νοημοσύνη και παίζουν με την ανοχή και την υπομονή μας!
Δεν πάει άλλο!... ή αυτοί, η κλεφτοπαρέα τους, η εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας μας ... ή ... εμείς, το μέλλον των παιδιών μας και η αρχή για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα της πατρίδας μας!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger