Αρχική » , , » Ο "Τόνυς, ο πελτές" και ο βρώμικος πόλεμος των Πασόκων στον Σαμαρά!

Ο "Τόνυς, ο πελτές" και ο βρώμικος πόλεμος των Πασόκων στον Σαμαρά!


Η Χαριλάου Τρικούπη άρχισε τον βρώμικο πόλεμο στον Αντώνη Σαμαρά την ίδια ώρα που τον κατηγορεί για έλλειψη συναίνεσης! Ήδη στους διαδρόμους του κόμματος κυκλοφορεί το παρατσούκλι που έχουν κολλήσει οι πασόκοι στον μεσσήνιο πολιτικό. Τον αποκαλούν...
«Τόνυς, ο Πελτές», επειδή η γοητευτική Γεωργία, η σύζυγός του, είναι γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας με τις κονσέρβες «Κύκνος».

Το διπρόσωπο παιγνίδι των πασόκων αποκαλύπτουν στις συνομιλίες τους με τους δημοσιογράφους οι ίδιοι οι πασόκοι υπουργοί.

Λένε χαρακτηριστικά για τους πράσινους βουλευτές:

-Μην ακούτε τους βουλευτές μας που ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να αντικρύσουν στα μάτια τους συνταξιούχους. Την ίδια στιγμή μας πλησιάζουν και μας λένε πως το κάνουν για να έχουν άλλοθι αλλά στο τέλος θα ψηφίσουν. Ποιος αφήνει άλλωστε μια βουλευτική αποζημίωση που φθάνει στις 10.000 ευρώ μαζί με τις συμμετοχές τους στις διάφορες επιτροπές…

Κατά τα’ άλλα τα παπαγαλάκια –δημοσιογράφοι μεταφέρουν συνειδητά κλίμα απογοήτευσης στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να πέσουν στα μαλακά οι βολεμένοι βουλευτές.
Ρεσιτάλ υποκρισίας...
Παντελονιάζουν 10.000 ευρώ του μήνα και φορολογούν αυτούς που παίρνουν 350 ευρώ.
Ούτε ο Πάσσαρης, δεν θα ήταν τόσο αδίστακτος υποκριτής…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger