Αρχική » , » Θερμό επεισόδιο Σαμαρά - Αλαφούζου

Θερμό επεισόδιο Σαμαρά - Αλαφούζου


Επεισόδιο δημιουργήθηκε μετά το τέλος της συνέντευξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη. Η δημοσιογράφος της Καθημερινής Έλλη Τριανταφύλλου διαμαρτυρήθηκε προσωπικά στον κύριο Σαμαρά επειδή δεν δόθηκε ερώτηση στον... τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεών του, ο τηλεοπτικός σταθμός Σκαι αφιέρωσε την ομιλία του στη ΔΕΘ μόλις 1,5 λεπτό. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ερώτηση δεν δόθηκε και σε άλλα μέσα όπως οι εφημερίδες Επενδυτής και Ποντίκι ενώ αντιθέτως δόθηκε ερώτησε σε μπλογκς που απηχούν τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας.

Θεωρείται βέβαιο πάντως, ότι με αφορμή το γεγονός αυτό, αναμένεται να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και το συγκρότημα Αλαφούζου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger