Αρχική » » 0 Λοβέρδος στη Βραζιλία (με έξοδα 16.000 ευρώ) το τριήμερο της κολάσεως

0 Λοβέρδος στη Βραζιλία (με έξοδα 16.000 ευρώ) το τριήμερο της κολάσεως


ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμή που δεκά­δες χιλιάδες οδηγοί δυσκο­λεύονται να βρουν τα χρήμα­τα για να πληρώσουν τα διό­δια από το Ρίο στο Αντίρριο (12,90 ευρώ), ο υπουργός Υγείας προετοιμάζεται να κά­νει ένα ταξιδάκι μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας! Ο υπερβολικά εκφραστι­κός -κατά πολλούς θεατρίνος- υπουργός Υγείας, ενώ με μια...
μονοκονδυλιά κλείνει χίλιες κλινικές και υποχρεώ­νει ασθενείς να φεύγουν από τα νοσοκομεία με τον ορό στο χέρι (ένεκα περικοπών και Μνημονίου), ενέκρινε (ο ίδιος) να δαπα­νηθούν από το υστέρημα των Ελλήνων 16.014,39 ευρώ για το ταξιδάκι του στη μακρινή χώρα του καρναβαλιού, του καφέ, του ποδοσφαίρου και της σάμπας! Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτω­βρίου στη «Διαύγεια» (αριθ­μός πρωτοκόλλου 112420), ο κ. Λοβέρδος μαζί με συνερ­γάτες του θα βρεθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 19 έως 21 Οκτωβρίου, για να συμμετά­σχει στην παγκόσμια συνά­ντηση του Παγκόσμιου Ορ­γανισμού Υγείας. 
Ενδιαφέρον στην απόφα­ση είναι ότι ο υπουργός θα λαμβάνει ημερήσια αποζημί­ωση!!) για το... κοπιαστικό τα­ξίδι του 700 ευρώ καθ΄ εκάστην. Οι δύο συνεργάτες του θα λαμβάνουν από 350 ευρώ. 
Στην Ελλάδα, που δεν βρίσκονται κλίνες για ασθε­νείς σε κρίσιμη κατάστα­ση, υπάρχουν χρήματα για υπουργικές... εκδρομές. Η διανυκτέρευση του κ. Λοβέρδου και των δύο συ­νοδών του θα κοστίσει στους φορολογουμένους 1.150 ευ­ρώ (το κεφάλι)! Λεφτά υπάρχουν, του­λάχιστον για όσους περικό­πτουν δημόσιες δαπάνες... Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι ο σοσιαλιστής υπουρ­γός θα ταξιδέψει σε καλύτερη θέση συγκριτικά με τους συνεργάτες του. 
Τα δικά του αεροπορι­κά εισιτήρια θα κοστίσουν 6.972,13 ευρώ, ενώ για κά­θε συνεργάτη του οι χρεοκο­πημένοι Έλληνες θα πληρώ­σουν 2.096,13 ευρώ. Τέτοιου είδους σουσου­δισμοί και... ταξιθετικές δι­ακρίσεις στις κρατικά επι­χορηγούμενες πτήσεις είναι ενδεικτικά μιας κυβέρνησης που εξαθλιώνει έναν λαό και φροντίζει μόνο για την άνεση των ανάλγητων κομισάριων.
Η υπουργάρα μας, πά­ντως, μπορεί να οργάνωσε αυτό το ταξίδι έχοντας και άλλα πράγματα κατά νου: όπως το ενδεχόμενο εκεί­νο το τριήμερο (λόγω γενι­κών απεργιών και πιθανών παρατράγουδων) η Αθήνα να είναι κάπως «αφιλόξενη» για υπουργούς... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-16/10/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger